Show

Komentari 17

Srpsku voditeljicu ismijavaju: Pitala Dejana Matića vidi li je

Srpsku voditeljicu ismijavaju: Pitala Dejana Matića vidi li je

Dejan Matić, kao i njegov brat Saša, su slijepi. Rođeni su kao zdravi dječaci, no nakon nekoliko dana tuđom su nepažnjom ostali slijepi. Voditeljica se zbog toga osramotila kada je pitala Dejana vidi li je

Voditeljica poslijepodnevne emisije na televiziji Pink, Bojana Lazić, postala je predmet rasprave, ali i sprdnje, na društvenim mrežama nakon što se u jučerašnjoj emisiji pomalo nespretno izrazila.

Gost emisije bio je srpski pjevač Dejan Matić (42). Uključio se putem aplikacije Viber, a voditeljice su pokušavale provjeriti je li veza uspostavljena. Bojana je potom rekla:

- Ne znam je li nas čujete i vidite. 

Zbog toga je odmah postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

- Je li realno da pita Dejana Matića ako ih vidi? Hladno ga pita vidi li ih - samo su neke od reakcije korisnika na Twitteru koji su podijelili snimku. 

Naime, Dejan je slijep, baš poput njegovog brata Saše (42). Rođeni su zdravi, no tuđom su greškom ostali slijepi. 

Rođeni su prerano te su ih otac Zoran i majka Dragica morali ostaviti nekoliko dana u inkubatoru. Nepažnja medicinske sestre navodno je odgovorna za to što su ostali slijepi. Iz neutvrđenih razloga obje bebe su samo nekoliko dana po rođenju oslijepile, prenio je Dnevni avaz.

- To je nepažnja. Sada, koga... Nisam išao u detalje i raspitivao se čija. Je li liječnik, je li medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je prijevremeno rođenje. A da je bila nepažnja, bila je - rekao je Dejan prije godinu dana. 

 

 

 

 

Najčitaniji članci