Show

Komentari 37

'Staki je teturao po pozornici' Stavros: Lažu, malo sam zapeo

'Staki je teturao po pozornici' Stavros: Lažu, malo sam zapeo

Jasmin Stavros pjevao je u Vodicama na izboru za miss. Čitateljica je snimila trenutak u kojem je 'zateturao' po pozornici. Pjevač i organizatori tvrde kako je bina bila puna kablova pa su svi zapinjali

Jasmin Stavros (64) bio je glavna zvijezda izbora za Miss Supranational Hrvatske 2019. u srijedu u Vodicama. Dok su se djevojke borile za lentu i krunu, Stavros je zabavljao publiku svojim najvećim hitovima kao što su 'Kad se prijatelji rastaju', 'Dao bih sto Amerika'. Atmosfera je bila odlična, kaže, i otpjevao je sve svoje hitove. 

- Pjevao je na playback, u jednom trenutku se činilo da tetura - komentirala nam je čitateljica koja je poslala i video Stavrosova nastupa. Pitali smo pjevača za komentar, a on se zabezeknuo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bože sačuvaj! Samo sam malo zapeo za kabel. Pijem vodu cijelu večer. Što se tiče pjevanja na playback, pjevam na matricu, a pjevao sam čak i bez muzike, samo s ljudima. Ne može netko tko se ne razumije u glazbu reći da pjevam na playback - rekao nam je Stavros koji je imao samo riječi hvale za organizaciju, atmosferu i natjecateljice.

'Najvažnije je da je bilo dobro'

- Bilo je baš super, super, cure su se super pripremile. Ja sam otpjevao sve hitove i napravio super atmosferu. Najvažnije je da je bilo dobro - kazao je Stavros.

Iz organizacije izbora su nam također potvrdili da je pozornica bila puna kablova, jer je ispod bine bila voda, pa nije ni čudo da se pjevač spotaknuo. 

'Svi smo zapinjali'

- I ja sam zapela, skoro sam pala. Sve je bilo puno kablova i na pozornici i u backstageu, i jedno i drugo je na otvorenom prostoru, a puhao je jak vjetar. Nije čovjek kriv ako je zapeo, svi smo zapinjali - rekla nam je organizatorica izbora Sanja Bjedov Popović i dodala kako je Stavros bio odličan te su svi gosti bili oduševljeni njegovim nastupom. 

- On je stvarno legenda. Zvali su ga na bis. Umjesto da otpjeva dvije pjesme, on je otpjevao četiri - rekla nam je Bjedov Popović.

Inače, za novu Miss Supranational Hrvatske izabrana je Zagrepčanka Helena Krnetić (19). Ona je završila srednju Zrakoplovnu školu u Splitu i voljela bi biti stjuardesa.  

Najčitaniji članci