Obavijesti

Show

Komentari 3

Stallone nas malo mami: Vraća li se Sibirski Bik u 'Creed 2'?

Stallone nas malo mami: Vraća li se Sibirski Bik u  'Creed 2'?
13

Ugodno je znati da ćemo možda još jednom vidjeti jednog od legendarnih negativaca osamdesetih, kojeg pamtimo kako po stravično lošoj glumi, tako i po užasnoj karakterizaciji

VIDEO

Prije dvije godine u jesen je na kino platna stigao film 'Creed', nastavak sage o skromnom boksaču iz predgrađa, Rockyju. Iako je malo tko očekivao da će film biti hit, na proračunu od samo 35 milijuna dolara zaradio je čak 173 milijuna, a recenzije kritike su bile odlične.

Film tako na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes drži impresivnih 95%. Fanovi su se stoga pitali hoće li se možda krenuti sa snimanjem još jednog nastavka. No iako je nastavak i najavljen za kraj ove godine, nije se počelo niti s pretprodukcijom, a kamoli drugim radnjama koje treba napraviti prilikom snimanja filma.

Ipak, izgleda da film nije zamro u potpunosti. Unatrag nekoliko tjedana je Sylvester Stallone bio vrlo aktivan na svojem Instagramu, objavljujući fotografije koje imaju zanimljive detalje.

Stallone je prvo objavio fotografiju iz 'Rocky IV', na kojoj je suptilno uključio tag #creed2.

 

Really like this RARE picture... ROCKY making DRAGO'S life difficult between takes!!! #CREED 2 #MGM @dolphlundgren

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Stallone je u svojem narednom postu bio značajno manje suptilan, upitavši nas je li vrijeme za ponovnu borbu.

 

Directing APOLLO AND DRAGO , The two best "cinema "boxers that ever lived!… Maybe it's time to try to again?

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

A kako bi na neki način potvrdio priču da bi se u 'Creed 2' mogao ponovno pojaviti Ivan Drago, Stallone je postavio i treću fotografiju, ovaj put s obilatim korištenjem Photoshopa.

Kako možete vidjeti, na fotografiji su suočeni Adonis Creed (sin Apolla Creeda) i Ivan Drago, s Rockyjem u pozadini. Iako je teško za očekivati da bi se baš Drago mogao vratiti u ring, priča bi nam mogla pokazati sukob Adonisa i Dragovog sina ili učenika te Adonisovo shvaćanje da se osveta ne isplati.

Iako potvrde nema da će se Dolph Lundgren vratiti u film, pa tako niti potvrde da ćemo ponovno vidjeti Draga, ugodno je znati da ćemo možda još jednom vidjeti jednog od legendarnih negativaca osamdesetih, kojeg pamtimo kako po nevjerojatno lošoj glumi, tako i po užasnoj karakterizaciji.

Uz to, samo snimanje filma kao i produkcija su daleko od stvarnosti. Redatelj Ryan Coogler zaposlen je radom na 'Black Pantheru', zajedno sa zvijezdom 'Creed: Zvijezda je rođena', Michaelom B. Johnsonom. Kako će se situacija razvijati, moći ćete pratiti u našoj filmskoj rubrici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode