Obavijesti

Show

Komentari 1

Stallone: 'Prodao sam scenarij za 'Rockyja' pa otkupio psa...'

Stallone: 'Prodao sam scenarij za 'Rockyja' pa otkupio psa...'
7

Morao sam prodati i psa, to mi je bilo najgore. Svatko tko je imao ili ima psa zna o čemu govorim. Pro­dao sam ga za 40 dolara jer samo morao kupiti hranu. No dogodilo se čudo, prisjetio se glumac

VIDEO

Sylvester Stallone (73) prvi je put ulogu komandosa Johna Ramba utjelovio 1982., a uslijedila su još tri nastavka. Kada su svi mislili da je kraj, dogovoren je još jedan, oproštajni nastup pod nazivom 'Rambo: Do zadnje kapi krvi'. Prošlo je čak deset godina od posljednjeg nastavka, a mnogi su se pribojavali hoće li Stallone u 73. godini moći odigrati glasovitog Ramba, ali je dokazao kako je sve samo ne umirovljeni djedica, piše Story.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

- Provodio sam sate i sate u teretani. Znam se šaliti da su ljudi stari koliko i njihovi zglobovi i mišići, a meni još itekako služe. Nisam mislio da ću moći dizati utege od sto kilograma i praviti zgibove, no tijelo pamti kako ste se tijekom godina odnosili prema njemu i to nam se vraća. Naravno, nisam zanemario ni boks. Sretan sam što sam još jednom mogao utjeloviti Ramba, koji se u novom filmu sukobljava s pripadnicima meksičkog kartela koji mu se drznuo oteti kćer - kaže glumac.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Kaže kako sa snimanja serijala ima mnogo anegdota, ali mu je najdraža ona sa snimanja prvog 'Ramba' 1982. 

- Ne znam koliko se mlađe generacije sjećaju, ali stariji sigurno pamte scene u kojima sam imao prepoznatljivu togu. Ona uopće nije bila u scenariju, ali bilo je malo iznad nule u sjevernoj Kanadi, a na to nisam bio spreman. Čudesno, usred šume naišao sam na hrđava kolica koja su ondje bila više od 30 godina, a ispod njih bio je taj istrunuli komad platna. Uzeo sam nož, izrezao rupu i pretvorio ga u pončo, što me spasilo od velike hladnoće i ledene kiše. Taj pončo postao je svojevrsni trademark akcijskog junaka koji, doduše, većinu vremena šeće naokolo golog torza - ispričao je. 

Nostalgični Stallone pati zbog obitelji: 'Premalo sam s njima'
Nostalgični Stallone pati zbog obitelji: 'Premalo sam s njima'

U ranim devedesetim Stallone je prolazio kroz težak period u životu. Živio je u siromaštvu te je iz očaja prihvatio ulogu u erotskom filmu, a honorar ga je spasio od spavanja na autobusnom terminalu.

- Tuga, zabrinutost, strah, neizvjesnost. Morao sam prodati i psa, to mi je bilo najgore. Svatko tko je imao ili ima psa zna o čemu govorim. Pro­dao sam ga za 40 dolara jer samo morao kupiti hranu. No dogodilo se čudo - prodao sam scenarij za ‘Rockyja’ i mogao sam otkupiti psa. Novi je vlasnik znao koliko sam očajan i tražio je 15.000 dolara, ali Butkus je vrijedio svaki cent - rekao je glumac. 

President Trump grants posthumous pardon to former heavyweight champion Jack Johnson- DC

Sylvester kaže kako nijedan san nije nemoguće ostvariti. Slaže se kako je teško biti bez novca, ali ako netko nešto zaista želi, potrudit će se pronaći način da to i ostvari. Dodao je kako je teško ako netko nije poznat i nema vezu, ali je poručio svima koji su tek na početku karijere da ne odustaju. 

Stallone ostavio suprugu preko pisma, a zatim se predomislio
Stallone ostavio suprugu preko pisma, a zatim se predomislio

Sa sadašnjom suprugom Jennifer Flavin (51) ima tri kćeri.

- Jennifer mi je ukrala srce čim sam je upoznao 1988. godine. Ona me pretvorila u obiteljskog čovjeka i naučila me cijeniti prave vrijednosti. Svoje kćeri ne bih ih mijenjao ni za što, iako ponekad nije bilo jednostavno odgajati cure. Sve su trenutačno slobodne, barem tako mislim, a zezam ih da im dečke prvo ja moram odobriti. Dečki, pazite se, ipak mi je Rambo blizak prijatelj - našalio se.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu