Obavijesti

Show

Komentari 5

Stan Lee tuži menadžera radi prevare i prodaje njegove krvi

Stan Lee tuži menadžera radi prevare i prodaje njegove krvi
9

Šokirala sam se kada sam vidjela da dućan u Las Vegasu prodaju krv Stana Leeja. Stavljaju žigove od njegove krvi unutar stripova Black Panther i prodaju svaki po 500 dolara, rekla je piščeva prijateljica

VIDEO

Bivši menadžer Jerardo Olivarez je iskoristio tugovanje legende stripovske industrije Stana Leeja (95) za suprugom Joan B. Lee koja je preminula krajem prošle godine kako bi zaradio milijune dolara, pišu američki mediji. Bivši urednik Marvelovih stripova i sukreator junaka poput Supermana, Barmana i Wonder Woman tuži Olivareza i tvrdi kako je preuzeo potpunu kontrolu nad njegovim financijskim i profesionalnim stvarima te se obogatio. 

Stan Lee Walk of Fame - Hollywood

Nekoliko dana nakon smrti Leejeve supruge Olivarez i suradnici su otpustili njegovog osobnog bankara s kojim je surađivao 26 godina kao i odvjetnika koji mu je bio čovjek od povjerenja. Nakon toga su na svoj račun prebacili 4.6 milijuna dolara (oko 28 milijuna kuna), piše u tužbi. Olivarez je rekao piscu stripova da sve čini za njegovu dobrobit te ga uvjerio da potpiše punomoć menadžerovom odvjetniku Uriju Litvaku. 

Također ga je nagovorio da donira 300.000 dolara (oko dva milijuna kuna) prividnoj dobrotvornoj organizaciji 'Ruke poštovanja' za koju je tvrdio kako je neprofitna organizacija i promovira rasni sklad. No zapravo se radi o registriranom trgovačkom poduzeću. 

- Radi se o dobro osmišljenom planu kako bi se od Leeja i ostatka javnosti izvukao novac te se na taj način Olivarez bogatio - ističu Stanovi odvjetnici u tužbi. Menadžer je usto unajmio medicinsku sestru koja je iz stripovske legende uzela velike količine krvi i preko svoje kompanije 'Ruke poštovanja' ju je prodao u Las Vegasu za tisuće dolara. 

- Šokirala sam se kada sam vidjela da dućani u Las Vegasu prodaju krv Stana Leeja. Stavljaju žigove od njegove krvi unutar stripova Black Panther i prodaju svaki po 500 dolara - rekla je obiteljska prijatelja pisca, Keya Morgan. 

Olivarez si je na Leejev račun priuštio i stan u zapadnom Hollywoodu za 850.000 dolara (oko pet milijuna kuna) bez njegovog dopuštenja i ikakvog znanja o tome. Piscu je nestalo i oko 1.4 milijuna dolara (oko osam i pol milijuna kuna) sa računa koje je menadžer 'provukao' kroz niz transakcija kako bi se novcu 'izgubio trag'. Lee traži povrat ukradenih milijuna od Olivareza. 

Hulkbuster Figure at Madame Tussauds - Las Vegas
Kreator strip heroja, Stan Lee, dobio zvijezdu na Stazi slavnih
Kreator strip heroja, Stan Lee,  dobio zvijezdu na Stazi slavnih

Pročitajte još i ovo! Poznate zvijezde čijih se modnih stilova svi sjećaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin