Obavijesti

Show

Komentari 0

Stanari su se napokon pošteno najeli i zabavljali

Stanari su se napokon pošteno najeli i zabavljali
5

U tjednom zadatku uspjeli su naći samo jedan ključ za škrinjicu, ali se nisu zabrinuli. Poslije im je Big Brother poslao pismo gdje da traže ključeve

VIDEO

Dobro ste vi ovo izdržali, rekla je Senka Vedranu misleći na tjedni zadatak i ograničenja u prehrani. Vedran joj je odgovorio da je zbog gladovanja i popušio cijelu kutiju cigareta. Dečki su jedva dočekali kraj zadatka kako bi konačno mogli pojesti nešto drugo osim riže, krumpira i tijesta. Dan ranije im je bila tolika kriza da je Arsen u jednom trenutku predložio da “bojkotiraju zadatak”.
- Koga briga za 100.000 kuna, ali ćemo se barem najest - predlagao je gladni Arsen svojim sustanarima.
Glad i nervoza toliko su obuzeli stanare da se nisu zamarali jesu li uopće našli sve ključeve koje im je Big Brother sakrio u kući. Oni su našli tek jedan ključ. Neugodno su se iznenadili kad im je Big Brother poslao pismo u kojem je naveo sva mjesta gdje se nalaze ključevi koje oni nisu uspjeli pronaći.
- Ispod komode u zimskom vrtu. U gornoj čašici lustera u zimskom vrtu. Ispod sudopera u kuhinji. Ispod crvene majice na zidu u zelenoj sobi. Ispod desnog umivaonika u kupaonici - pisalo je u pismu Velikog Brata. Stanari se nisu previše uzrujali nego su samo čekali priliku da se najedu. Nakon jela u kući je zavladala idilična atmosfera. Dečki su se punih želudaca počeli smijati i zabavljati. Vita je dijelila komplimente Goranu. Rekla mu je da su svi, pa i Hrvoje, zaključili kako je on baš jebozovan i mističan. Goran se smijao i prokomentirao da zahvaljuje svima.

BB dnevnik: Petak, 2. 11.
ARSEN PRESUDIO IVANINU IZLASKU
Veliki Brat je stanarima objavio da su gledatelji glasovali koga će nominirati. Odlučili su se za Senku i Ivanu. Stanari su morali odlučiti koga žele izbaciti. Glasovalo je njih sedam. Goran, Maja-Paola i Martina željeli su da Senka izađe. Vedran, Krešo, Tessa i Arsen odlučili su da to ipak bude Ivana.

BB dnevnik: Subota, 3. 11.
KREŠINA KAZNA I NOVI ŠOPING-ZADATAK
BB se naljutio na Krešu koji je pričao o nominacijama i oduzeo im 30.000 kuna od iznosa glavne nagrade. Dobili su i novi šoping-zadatak. Trebaju složiti namještaj od dasaka. Kladili su se na 80 posto budžeta.

BB dnevnik: Nedjelja, 4. 11.
STANARI SU PALI ŠOPING-ZADATAK
Iako su uspjeli složiti namještaj, BB im je rekao da poništava šoping-zadatak jer se nisu trudili. Za kaznu će cijeli tjedan umjesto 150 kuna po stanaru imati samo 50 kuna.

BB dnevnik: Ponedjeljak, 5. 11.
GORAN JE GUSARSKI KAPETAN BB KUĆE
BB kuća pretovorila se u gusarski brod, što je novi tjedni zadatak. Goran je kapetan, a Vita časnica. Ostali su gusari i dame. BB je stanarima u vijesti tjedna rekao da onaj koji izlazi u petak sa sobom vodi još jednog stanara.

BB dnevnik: Utorak, 6. 11.
SVE VEĆA NERVOZA BEZ HRANE I CIGARETA
Dečki-gusari ne smiju jesti ništa drugo osim krumpira, tijesta i riže. Kapetan i prvi časnik mogu jesti što žele, ali ne smiju pušiti.

BB dnevnik: Srijeda, 7. 11.
STIPE POTPUNO IGNORIRA MAJA-PAOLU
Maja-Paola se i dalje trudi oko Stipe, koji je potpuno ignorira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina