Obavijesti

Show

Komentari 28

Stanija opet išla pod nož? 'Pa što si to napravila s facom...'

Stanija opet išla pod nož? 'Pa što si to napravila s facom...'
5

Stanija je imala i kratak izlet u muzičkim vodama. Snimila je nekoliko pjesama koje su izazvale pravu pomutnju među slušateljima. Najviše prašine podigla je pjesma 'Zdravo, Marijo'.

VIDEO

Najpoznatija starleta u Srbiji Stanija Dobrojević (35) napustila je kućnu karantenu kako bi gostovala u gostovala je u emisiji Ami G emisiji. Odmah na početku voditelj ju je pitao postoji li šansa da ponovno uđe u reality 'Zadruga'. 

- Nakon što sam pobijedila na Farmi, rekla sam da nikada više neću ući u reality. No, sada se držim one 'nikada ne reci nikada'. Tu i tamo pratim što se događa i moram priznati da mi je stresno gledati - priznala je Stanija. Vjerni obožavatelji odmah su primijetili i neke promjene na njezinom licu, a brojni su komentirali kako je starleta ponovno išla pod nož. 

- Što je žena napravila s facom? Pa cijela je deformirana. Mislim da je otišla na zahvat podizanja očiju - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Stanija je imala i kratak izlet u muzičkim vodama. Snimila je nekoliko pjesama koje su izazvale pravu pomutnju među slušateljima. Najviše prašine podigla je pjesma 'Zdravo, Marijo' za koju su pratitelji komentirali da je ruganje s vjerom. 

- Nikada se nisam osjećala sretno dok sam pjevala. Punila sam najveće klubove, ali ne mogu zamisliti da petak i subotu provodim u noćnom klubu - rekla je Stanija. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin