Obavijesti

Show

Komentari 27

Stanija: Žare je zaprijetio da će me 'blatiti' ako nešto otkrijem

Stanija: Žare je zaprijetio da će me 'blatiti' ako nešto otkrijem
52

Starletu prijetnje makedonskog voditelja ipak nisu preplašile. Matambo je osvojio imunitet nakon žestoke borbe, a Martina je krenula u potragu za tajnim imunitetom

VIDEO

Marko se Staniji povjerio da je na Otoku odbačenih najlošije dočekan  jer su Žare i Jelena odlučili da prvu noć mora spavati u šumi odvojen od svih.

Starleta mu je otkrila da joj je Žare zaprijetio da će je 'blatiti' u svojim studijskim TV emisijama ako nekom bude pričala o njemu i onom što se dogodilo između njih.

Pred Markom i Žaretom je uskoro bila borba za povratak u ujedinjeno pleme. Pobjedu je odnio Marko i postao korak bliže povratku jer će se tek pobjednik posljednjeg duela vratiti u ujedinjeno pleme i sa sobom imati priliku povesti jednu osobu. 

Morali su vezati štapove kako bi bili veći i dohvatiti ključeve od kojih je samo jedan bio pravi. Iako je Žare prvi uhvatio dva kključa, oni nisu bili pravi. Marko je pobijedio jer se prvi domogao pravog ključa. 

'Marko igra pametnu igru, laže da bi nas sve poveo u ujedinjeno pleme'

- Meni svaka pobjeda znači, mislio sam da neću imati snage za ovo. Sve bih s Otoka odbačenih poveo sa sobom - rekao je Marko kojeg nakon tri dana očekuje nova borba u Survivoru

Nakon što je vidjela da Jelena 'skakuće' oko njega dok joj pokazuje pokrivač koji je osvojio zbog pobjede, Stanija je komentirala da Marko igra pametnu igru jer ostali ne znaju da u ujedinjeno pleme ne misli povesti nikog osim nje ili Radovana.

- Rekao je da bi u ujedinjeno pleme poveo sve nas samo da bi ih pridobio. Ljudi se tako lako daju 'upecati' na to - zaključila je Stanija. 

Matambo osvojio imunitet nakon žestoke borbe u vodi

Matambo je uživao u ručku kojeg su osvojili pobjedom.

- Najviše se hranom oduševila Maja Lena. Ona se jednostavno počne tresti kad vidi hranu - rekla je Aleks.

Plemena su zatim odmjerila snage u ragbiju u vodi, a imunitet je osvojio Matambo jer je prvi osvojio tri boda. 

Martina grizla Nikolu i otkrila Kristininu golu stražnjicu

Žestoka borba u vodi rezultirala je ugrizima, skidanjem kupaćih kostima i grebanjem. Ava, Kristina i Martina pokazale su svoju ratobornost, a nije nedostajalo ni psovanja ni šamara. Martina je uhvatila Kristinu za donji dio kupaćeg i otkrila joj golu stražnjicu dok je Aleks gušila Martinu.

Martina je grizla Nikolu koji joj je htio uzeti jastuk na što je Kristina poludjela i zaprijetila joj da se sabere. Nakon što su proglašeni pobjednicima, Sebastijan je otkrio da je pleme odlučilo da Martina krene u potragu za tajnim imunitetom.

Ava: Tijekom borbe su mi upućene ružne riječi, ali kod mene ništa ne ide glatko

- Žene su bile toliko naporne tijekom borbe. Naspram muškaraca  se to ni ne može usporediti - komentirao je Nikola.

Aleks je rekla kako ona misli da nitko nije pretjerao dok su Ognjen i Sebastijan zaključili da neki zaista imaju problema jer ne shvaćaju da je to samo borba.

- Ovo je najbolja borba dosad. Bile su mi upućene ružne riječi, no kod mene ništa ne ide glatko - komentirala je Ava borbu dok je Cigi zaključio da je tijekom borbe strašno 'izmrcvarila' Sebastijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala