Obavijesti

Show

Komentari 8

Stankica se hvali pločicama 'Gospodina Savršenog', objavila fotku njegovog golišavog torza

Stankica se hvali pločicama 'Gospodina Savršenog', objavila fotku njegovog golišavog torza
4

Stankica i Toni inače žive na relaciji Banja Luka - Split, a ovo ljeto stilistica ipak više vremena provodi u Splitu. Par zajedno odlazi na bazene, plažu, u romantične šetnje, a sve te prizore gotovo svakodnevno dijele

Banjalučanka Stankica Stojanović (36), koju je šira javnost upoznala u emisiji 'Gospodin Savršeni', objavila je na društvenim mrežama fotografiju isklesanog tijela svog dragog Tonija Šćulca (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Stankica i Toni inače žive na relaciji Banja Luka - Split, a ovo ljeto stilistica ipak više vremena provodi u Splitu. Par zajedno odlazi na bazene, plažu, u romantične šetnje, a sve te prizore gotovo svakodnevno dijele sa svojim pratiteljima. Ne skrivaju svoju opčinjenost jedno prema drugome. Neki su time zgroženi, dok drugi oduševljeni. Bude tu pusica, zagrljaja, a u ovom slučaju i golih torza.

Banjalučanka se u Splitu već udomaćila.

- Volim Split i Splićane. I prije nego što sam upoznala Tonija voljela sam doći u Split, popit kavu na rivi i uživati. Mislim da ovaj grad djeluje umirujuće na mene - rekla je Stankica, koja sa svojim dragim trenutačno uživa u susjednoj Crnoj Gori.

Da im u vezi cvjetaju ruže, potvrđuju fotografijama, ali i u intervjuima. 'Savršeni' je tako nedavno podijelio njihovu zajedničku fotku s plaže Macao u Ulcinju, na kojoj zagrljeni stoje u plićaku.

- Najlipše stvari u životu ne stanu u nikakve jednadžbe ni formule...  - poručio je Toni u opisu.

'Savršeni' emotivno o Stankici: 'Najljepše stvari u životu ne stanu u jednadžbe ni formule'
'Savršeni' emotivno o Stankici: 'Najljepše stvari u životu ne stanu u jednadžbe ni formule'

Par je u nedavnom intervjuu otkrio i kako bi uskoro voljeli živjeti zajedno.

- Malo nam je smiješno kad nas pitaju planiramo li zajednički život. Težimo zajedničkom životu, ali bez pritiska, vidjet ćemo što će biti - izjavio je Šćulac za Story.