Obavijesti

Show

Komentari 7

Stanković nasmijao Konstraktu: Ti si predstavnica zgrade, kako s onima koji ne plaćaju pričuvu?

Stanković nasmijao Konstraktu: Ti si predstavnica zgrade, kako s onima koji ne plaćaju pričuvu?
5

Za vrijeme intervjua s Konstraktom voditeljica u studiju pustila je kratak isječak u kojem su se pjevačici obratila četiri 'zanimljiva muškarca', a među njima je bio i naš voditelj Aleksandar Stanković

VIDEO

Pjevačica Ana Đurić (43), poznatija pod umjetničkim imenom Konstrakta, koja je predstavljala Srbiju na ovogodišnjoj Euroviziji i zauzela visoko 5. mjesto, sada je s javnosti podijelila dojmove iz Torina. U emisiji 'Oko' RTS-a, Konstrakta je pričala o brojnim temama među kojima su i planovi za budućnost. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Konstrakta oduševila u drugoj večeri: Srpska predstavnica plasirala se u finale Eurosonga VIDEO

Nakon što se vratila iz Torina u Beograd, pjevačica je izjavila da će jedno vrijeme 'umjetnica biti nevidljiva'. Voditeljicu u studiju jako je zanimalo zbog čega je to rekla, jer je u Srbiji nakon pobjede na Beoviziji postala veoma popularna.

- To je bila moja ideja još 5. ožujka, da kažem umjetnica je nevidljiva i da nestanem. Međutim, nisam imala hrabrosti, a sve se pretvorilo u veliku medijsku pažnju. Sada mislim da zaslužujem da si osiguram mir, znam da je sada vrijeme da se ova priča zaključa - rekla je Konstrakta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, voditeljica i pjevačica razgovarale su i o simbolima u pjesmi, poput onog Meghan Markle. 

- To je doprinijelo viralnosti zato što otvara mogućnost čitanja na različite načine. Ti simboli ostavljaju neku mistiku pa si tu onda upiše tko što želi. Pogodno je za konzumiranje, na kraju krajeva - rekla je eurovizijska predstavnica pa dodala: 

- Što se tiče Meghan Markle, ona nije tu zbog hidratacije, više je tu naglasak bio na praznini svih tekstova kojima smo okruženi. Ona nije bitna, mediji je koriste ne bi li stvarali prazan sadržaj.

Konstrakta se u intervjuu dotaknula i teme suvremenog načina života pa priznala da je i sama živjela tako te nakon nekog vremena osjetila 'besmisao svega toga i rekla to na glas'. 

- Vrtimo se kao hrčci u kavezu, bez mnogo smisla - objasnila je pa istaknula: 

- Radimo godinu dana za dva tjedna mora.

Konstrakta o peticiji za dodjelu mirovine: Tanka sam sa stažom
Konstrakta o peticiji za dodjelu mirovine: Tanka sam sa stažom

Zbog svog iskustva, pjevačica ističe kako zna da se ne treba sada uvući u ovu situaciju i pomisliti da je to ostvarenje nekih životnih ambicija. Sada ima u planu uzeti si vrijeme da procesuira sve što se odvilo u posljednjih nekoliko mjeseci. 

-  Ne želim upasti u hiperprodukciju i biti u modelu u kojem se od tebe nešto traži, a ti daješ po diktatu.

Naime, voditeljica u studiju u jednom trenutku pustila je kratak isječak u kojem su se Konstrakti obratila četiri 'zanimljiva muškarca', a među njima je bio i naš voditelj Aleksandar Stanković

Svaki od njih pjevačici je postavio par pitanja na koje treba odgovoriti. 

- Je li tvoj seksepil pridonio nastupu na Euroviziji i plasmanu? I kako da se odnosim prema onima koji ne plaćaju pričuvu, s obzirom da si ti predstavnica kućnog savjeta u svojoj zgradi u Srbiji? - našalio se Stanković. 

Konstrakta mu je odgovorila kako ne vidi sebe kao seksi ženu, ali da je moguće da je to pridonijelo nastupu. Na drugo pitanje nije znala odgovoriti jer, kako kaže, ona takvih problema sa svojim susjedima nema. 

- Stankoviću mijenjaj zgradu i susjede - poručila mu je kroz smijeh.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin