Show

Komentari 7

'Stara sam i tako izgledam, ali nikada ne bih otišla pod nož...'

'Stara sam i tako izgledam, ali nikada ne bih otišla pod nož...'

U intervjuu je otkrila i kako joj je jako bitna neovisnost, a roditelji su ju još od malih nogu učili kako nikada ne treba ovisiti o muškarcu. Niti emotivno, niti financijski

Britanska glumica i oskarovka Helen Mirren (73) godinama unazad priča o tome kako joj ljepota nije važna, a zbog izgleda nikada ne bi otišla 'pod nož'. 

- Stara sam i tako izgledam. I to je sasvim u redu. Ljudi govore o gracioznom starenju, a ja nemam pojma što to uopće znači. Za mene je to prihvaćanje onoga tko ste, što ste i nastavljanje dalje - rekla je legendarna glumica. 

Kaže da joj 'fenomen Kardashian' nije impresivan, ali misli da je 'to donijelo nešto dobro' - ženama je dozvoljeno imati guzu i butine. 

U intervjuu je otkrila i kako joj je jako bitna neovisnost, a roditelji su ju još od malih nogu učili kako nikada ne treba ovisiti o muškarcu. Niti emotivno, niti financijski. 

- Jedna od stvari koju su me roditelji naučili, a to je za mene kao ženu vrlo važno, bilo je – moraš biti financijski neovisna. Uvijek sam radila, baš svake godine svoje karijere radila sam najmanje dva ili tri posla. Sada sam financijski neovisna i sigurna, a učinila sam to sama, nitko mi nije pomogao - otkrila je Helen. 

Najčitaniji članci