Obavijesti

Show

Komentari 146

Starleta pokazala novu guzu koju je platila čak 40.000 kuna

Starleta pokazala novu guzu koju je platila čak 40.000 kuna
3

Reality zvijezda Chloe Sims pokazala je u bikiniju na odmoru u Španjolskoj svoju novu guzu koju je prošle godine podigla jer je dugo bila nesretna njezinim izgledom

VIDEO

Zvijezda reality showa 'The Only Way Is Essex', Chloe Sims (31), nikada nije krila svoju ljubav prema estetskoj kirurgiji. Nakon što je godinama bila nezadovoljna izgledom svoje stražnjice, prošle godine ju je odlučila podići za što je izdvojila 4500 funti. Brineta je ovih dana svoju kirurški poboljšanu pozadinu ponosno pokazala tijekom sunčanja i kupanja u bazenu u minijaturnom bikiniju tijekom odmora u Alicanteu u Španjolskoj.

-Tako sam sretna što sam se probudila i vidjela sunce kako sja. Konačno - napisala je u utorak ujutro na Twitteru.

Majka djevojčice Madison nakon zahvata se pohvalila da joj stražnjica napokon izgleda podignuto zbog čega je veoma sretna.

- Dosad sam imala dvije estetske operacije grudi, stavila sam ljuskice na zube i potom podigla stražnjicu. Ne mislim da trenutačno bilo što drugo trebam učiniti. Već sada znam da ću se osjećati mnogo samopouzdanije s takvom stražnjicom, pogotovo na odmoru. Po prvi put nakon dugo godina veselim se što ću nositi bikini. Nije seksi biti mršav bez stražnjice - izjavila je nedugo nakon operacije.

Priznala je da se na podizanje stražnjice odlučila jer se u usporedbi s drugim prekrasnim djevojkama koje su je okruživale nije osjećala seksi već poput dječaka.

- Pokušala sam sve moguće kako bih prevladala nesigurnost zbog izgleda svog tijela, nosila određenu odjeću pa čak i gaćice kako bi mi stražnjica bila veća. Kada bih kupovala odjeću, uvijek bi na umu imala stražnjicu. Uvijek je izgledala grozno, poput ravne stražnjice neke 'bakice'. S godinama i težinom postajalo je sve gore - požalila se Chloe, koja je stražnjicu podigla u klinici u Londonu kod doktora Aemera Khana.

- Uklonio je masnoće iz mog trbuha i bedara špricom. Osjećala sam se kao da mi štap ulazi u kožu i bilo je vrlo bolno. Masnoće su stavili u vrećicu i odvojili i potom ih ubacili natrag u mene - otkrila je jednom prilikom Chloe kako je izgledao bolni postupak. 

Sve njezine operacije:

Redoviti botoks i fileri - 120 funti svakih šest mjeseci

Ljuskice na zubima - 19.000 funti

Usne - Fileri u gornjoj usni

Prva operacija grudi - 2200 funti

Druga operacija grudi - 7000 funti

Brazilsko podizanje stražnjice - 4500 funti

Ukupni troškovi - 32.700 funti bez botoksa i filera (290 tisuća kuna)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Ova pjevačica je imala najgori hrvatski rezultat na Eurosongu
NAJMANJE BODOVA U POVIJESTI

Ova pjevačica je imala najgori hrvatski rezultat na Eurosongu

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni