Show

Komentari 166

Stefani ne izlazi iz Đoletova stana: Uživaju u novoj ljubavi

Stefani ne izlazi iz Đoletova stana: Uživaju u novoj ljubavi

Uživaju u romansi, jedno u drugome, daleko od kamera te mi je jako drago zbog njih, rekla je Goranova zaručnica Lejla koja je tulumarila u Beogradu s novim parom

Majko ne brini, sve je ok, s Đoletom sam i njegovom sestrom u Beogradu, volim te i ne brini se.

Tu je poruku poslala Stefani Banić (21) majci Katji (49). Otkako je izašla iz BB kuće Splićanka je u Beogradu s Đorđem Đenićem (29). Spava kod njega u stanu iz kojeg rijetko izlaze.

- Znam da joj se sviđa. Za razliku od Ervina, dečko je skroz stabilan, stoji na zemlji, otvoren je i iskren. Hoće li na kraju biti zajedno, ne znam. Sve će mi ispričati kad se vrati u Split - kaže Katja. Đorđetova sestra Jelena (31) kaže da je s njim i Stefani provela vikend, ali od tada se nisu čuli.

- Đorđu se sviđa Stefani jer inače ne bi bili toliko zajedno. Što će dalje biti ne znam - rekla je sestra. Stefani joj se svidjela jer je iskrena i svima kaže u lice sve što misli.

- Zrela je za svoje godine. Ne boji se nikoga - kaže Jelena. Ne bi imala ništa protiv da Stefani i Đorđe postanu par. - Svaku djevojku koju moj brat odabere ja bih prihvatila. Stefani se razlikuje od dosadašnjih Đorđovih djevojaka - priznala je Jelena. 

S parom je vikend provela i Goranova zaručnica Lejla.

- Uživaju u romansi, jedno u drugome, daleko od kamera, te mi je jako drago zbog njih – zaključila je Lejla. 

Najčitaniji članci