Obavijesti

Show

Komentari 164

Stefanina majka: 'U Splitu za moju kćer kažu da je kraljica'

Stefanina majka: 'U Splitu za moju kćer kažu da je kraljica'
8

Iako je Rada Vasić u tarot kartama vidjela da će iz kuće ispasti Goran, publika je ipak odlučila da će izaći Andrea. U emisiji je gostovala i Stefanina majka Katja

VIDEO

Dok je Stefani Banić (20) prošlog petka samo preselila iz jednog prostora kuće Velikog Brata u drugi nakon što ju je odabrala obitelj Vasić, ovoga puta za Andreu Jakimovski (43) igra je ipak završila.

Kako je ispričala voditeljima, u kući vlada prava nervoza zbog nedostatka cigareta. Od stanara je bila dobra sa svima osim sa Zoricom pa bi voljela da baš ona uskoro napusti kuću Velikog Brata.

Nominirani su bili još Goran, Luća i Ivona.

VIDEO

'U Splitu kažu da je moja kćer kraljica'

Iznenađenje večeri bilo je gostovanje Stefanine majke.

- U Splitu kažu da je moja kćer kraljica - rekla je Katja Banić. Kao što je već nedavno i izjavila za medije, potvrdila je da i dalje podržava svoju kćer.

- Prvi moment mi je bio šok, a sad mi je već super. Svi u obitelji joj pružamo podršku i uvijek ćemo je pružati. To je moje dijete i uvijek ću biti uz nju - komentirala je majka snimke seksa svoje kćeri i Ervina koje su nastale već druge večeri u kući Velikog Brata.

Antonija je Stefaninu majku pitala koliko njezina kći sad razmišlja o pobjedi i novcu.

- Ja mislim da ona sad ne misli o novcu. Ona se zaljubila u Ervina i Ervin joj je sve. Neka je ona sretna pa sam i ja sretna. Ako je on dobar njoj, onda je dobar i meni. Kamo sreće da su svi kao Stefani. Ona je iskrena, pravi je prijatelj, ne laže - zaključila je njezina majka. Katji se obitelj Vasić, kod koje trenutačno boravi Stefani, jako sviđa.

U publici je bila i Goranova zaručnica koja je ponosna na svog partnera, a u emisiji uživo podršku je Ivoni došao pružiti i njezin dečko koji joj je poručio da je voli.

Igra istine

Svi stanari, osim Gibe koji im se tek pridružio, igrali su igru istine. Antonija i Sky postavljali su pitanja, a stanari su odgovore pisali na ploču. Većina njih sami za sebe misle da su najiskreniji u kući, a najviše glasova ostalih imao je Anton. Najiritantnijim stanarom proglašen je Goran, a njemu su pripisali i titulu najvećeg spletkaroša.

Vasići dobili novi zadatak

Veliki Brat je Vasićima opet dao zadatak donijeti jednu veliku odluku koja će promijeniti stanje u kući. Vasići su morali izabrati jednog stanara o čijim će odlukama morati ovisiti drugi stanari. Rade i Rada su razmislili i rekli Velikom Bratu da će ta osoba biti Goran. Veliki Brat je Gorana pozvao u ispovjedaonicu i pred njega stavio 10 tisuća eura. Morao je odlučiti s kojim od svojih sustanara bi ih htio podijeliti i za to je izabrao Branislava Krstića.

Prva opcija je bila da uzmu po 2500 eura, ali da u kući nema hrane četiri dana. Druga je opcija bila da uzmu 6000 eura, a da u kući nema hrane šest dana.

No u slučaju da sve bude dobro odrađeno, 10 tisuća eura ili pola od tog iznosa zapravo imaju mogućnost dobiti Vasići.

Giba zamijenio Miku

Na početku večeri Veliki Brat je pripremio jednu malu spačku. Miku i Gibu pozvao je u ispovjedaonicu da razmijene odjeću jer je Miku odlučio poslati natrag roditeljima, a Giba je umjesto njega ušao u kuću i treba glumiti brata blizanca.

VIDEO

Stanarima je 'Mika' odmah bio čudan, kao i vrijeme koje je proveo u ispovjedaonici. U javljanju uživo stanari su potvrdili da su sigurni da je s njima novi ukućanin, pa im se Giba i sam predstavio. Odmah nakon toga vratio im se i Mika.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina