Obavijesti

Show

Komentari 7

Stefany Hohnjec lobira da Hana što prije ode s farme

Stefany Hohnjec lobira da Hana što prije ode s farme
3

Služavke Dvina i Hana skovale su plan da će biti gazdarice. Dvina se poslije dogovarala sa Stefany kako će svoj glas dati za Hanin izlazak

VIDEO

Samo trebate pozvoniti, obavijestile su Dvina i Hana ostale farmere o tome kako će ih, kao služavke, posluživati. Ovotjedne sluškinje napravile su si uniforme u stilu francuskih sobarica i time zabavile ostale. No nakon toga dogovarale su se kako će jedna drugu postaviti za nove gazdarice. Stefany i dalje trača Hanu.
- Svi će za Hanu glasovati zato što ljudi jedva čekaju da ona izađe van - lobirala je Stefany kod svoje prijateljice Dvine.
Dvije prijateljice, koje su prije ulaska na farmu bile jako dobre, ali su se nedavno posvađale, našle su se u tajnosti iza kućice za drva. Zagrlile su se i počele tračati Hanu. Dvina ju je slušala bez komentara. Na kraju joj je dala savjet: “Svakoga na farmi nešto smeta, ali moraš si pronaći nekakav ispušni ventil”.
Dvina se na kraju još i opravdala da se s Hanom druži samo zato jer s njom živi u kući za sluge.
- Hana me ponekad nasmije i to mi odgovara - pravdala se Dvina.
Svakim danom sve više jača klan Jelene, Stefany i Alena naspram Hane,Nine, Ivane i Dvine, koja je s onom ekipom koja joj u tom trenutku odgovara pod demokratskom isprikom da je “suzdržana”

SINIŠA SVILAN "TJEŠI" SVOJE FARMERE
Direktor programa Nove TV Siniša Svilan navodno je dva sata nakon tučnjave Drviša i Lupina došao u ring razgovarati s njima te odlučio da će ih diskvalificirati, a Alena ostaviti. Svilan, kažu izvori, dolazi farmerima u kriznim situacijama i često ih tješi. S Nove poručuju da je to dio njegova posla kao direktora, koji je dio tima.
- Produkcijska ekipa je dio realizacije projekta 'Farma’ i prisutna je tijekom snimanja na lokaciji - rekla je glasnogovornica Nove TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu