Show

Komentari 14

Steven Tyler (70) i Aimee (30) ljubakaju se kao napaljeni klinci

Steven Tyler (70) i Aimee (30) ljubakaju se kao napaljeni klinci

Pjevač grupe Aerosmith na dodjeli se pojavio u  rokerskom izdanju, a njegova djevojka u kombinezonu od zlatnih šljokica te sandalama leopard uzorka

Na crvenom tepihu iHeartRadio dodjele nagrada u Los Angelesu, legendarni roker Steven Tyler (70) nije skidao ruke sa svoje bolje polovice, 40 godina mlađe djevojke Aimee Preston (30). Fotografi ih nisu uspjeli slikati, a da se oni nisu grlili ili ljubili.

- Ponašali su se poput dvoje napaljenih tinejdžera - komentirali su obožavatelji. Pjevač grupe Aerosmith na dodjeli se pojavio u  rokerskom izdanju, a njegova djevojka u kombinezonu od zlatnih šljokica te sandalama leopard uzorka.

- Njima razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem, iako joj on može biti tata. Čudno, ali i slatko istovremeno - rekli su fanovi. Steven iza sebe ima čak dva propala braka te mnogobrojne ljubavne avanture.

U prvom braku je bio od devet godina kada se vjenčao s prvom suprugom, Cyrindom Foxe 1978. godine. Nakon Foxe, ni godinu dana nakon razvoda, oženio se s Teresom Barrick te je s njom izdržao u bračnim vodama do 2006. godine. Sveukupno ima petero djece, a od najpoznatijih je glumica Liv Tyler koju je dobio s Bebe Buell

Još 1975. godine roker je tražio dopuštenje od roditelja groupie djevojke Julije Holcomb, koja je tada imala samo 16 godina, da može živjeti s njim u Bostonu, a par se 3 zajedničke godine uglavnom drogirao i tulumario.

Steven ju je bio zaprosio, ali onda povukao taj prijedlog, a onda je Julia je zatrudnjela, no u njihovoj je kući ubrzo izbio požar. Nakon što se nagutala dima roker je počeo vršiti pritisak da pobaci u strahu da će dijete imati posljedice. Veza im se ubrzo raspala.

Najčitaniji članci