Obavijesti

Show

Komentari 10

Stevena iz Ludih sedamdesetih četiri žene tuže zbog silovanja

Stevena iz Ludih sedamdesetih četiri žene tuže zbog silovanja
9

Chrissie Bixler kaže da ju je na svakodnevno prisiljavao na spolne odnose. Druga djevojka, Riales, tvrdi da ju se uhodi otkako je prijavila Dannyja policiji. Hakirali su joj e-mail i neprestano fotografirali

VIDEO

Glumca Dannyja Mastersona (43) četiri žene su tužile jer je zlostavljač, ali i silovatelj. Ne samo da su odlučile tužiti glumca već i Scijentološku crkvu jer ih je uz njenu pomoć pokušao ušutkati.

Dvije Dannyjeve bivše djevojke, Bobette RialesChrissie Bixler te dvije anonimne djevojke tvrdile su da ih je poglavar crkve Davis Miscavige uhodio. Htio ih je preplašiti kako više o tome nikad ne bi pričale.Prema pisanju američkih medija, optuženi su se udružili kad su žene odlučile prijaviti Mastersonove zločine i počeli ih maltretirati. 

Canon Appreciation Reception Celebrating 20 Years Of Sponsorship Bellagio Hotel & Casino - Las Vegas

- Sistematično su ih maltretirali, ugrožavajući privatnost njih i njihovih obitelji te im, u namjeri da ih ušutkaju, namjerno prouzročili emocionalni stres - stoji u tužbi.

Žene su detaljno opisivale kako ih je glumac, koji se proslavio ulogom u seriji 'Lude sedamdesete' drogirao, silovao, a onda sve pokušao zataškati. Chrissie Bixler kaže da ju je na svakodnevno prisiljavao na spolne odnose, ali i kako bi postao nasilan kad bi ona to odbila. Kako je ispričala, jednom ju je golu vukao po sobi i tako je ozlijedio.

U Scijentološku crkvu je ušla jer joj je on tako naredio, a kad se tamošnjem zaposleniku požalila o Dannyjevu ponašanju, rekao joj je da ga jednostavno mora zadovoljavati jer će se dogoditi strašne stvari ako to ne učini. 

Druga djevojka, Riales, tvrdi da ju se uhodi otkako je prijavila Dannyja policiji. Hakirali su joj e-mail i neprestano fotografirali. Izjavila je i kako je netko u sred noći razbio prozor u sobi u kojoj spava njeno 13-godišnje dijete. Dvije anonimne djevojke imale su slične priče kao Bixler i Riales. Bez obzira na optužbe, Masterson kaže da su njihove tvrdnje neistinite. 

- Borit ću se protiv nje na sudu, veselim se tome. Napokon će javnost imati priliku saznati istinu i vidjeti kako me loše ta žena prikazuje. A jednom kad ovo suđenje bude gotovo, planiram tužiti sve koje su me olajavale i nanosile štetu meni i mojoj obitelji - rekao je Danny.

Oglasili su se i iz Scijentološke crkve. 

- Sudeći po svemu što smo pročitali u medijima, ova tužba je neutemeljena i neće nigdje otići jer su tvrdnje smiješne i sramotne - poručili su.

Danny je od 2011. u braku s glumicom Bijou Phillips (39) i imaju djevojčicu Fianna Francis (5).

Yes Man Premiere - Los Angeles

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama