Obavijesti

Show

Komentari 1

Stewart napušta 'Daily Show': Nedostajat će mi rad i kolege

Stewart napušta 'Daily Show': Nedostajat će mi rad i kolege
4

Neće mi nedostajati to da budem na televiziji. Falit će mi dolazak na posao, rekao je Jon Stewart kad je objavio da više neće voditi show koji je osvojio 20 Emmyja

VIDEO

' The Daily Show ' počeo je voditi 1999. godine. Nakon 16 godina Jon Leibovitz, poznatiji kao Jon Stewart (52), odlazi iz showa koji je pod njegovim vođenjem osvojio čak 20 nagrada Emmy.

- Skoro 16 godina imao sam čast i privilegiju surađivati s Jonom Stewartom. Njegova duhovitost i genijalnost nemaju premca i malo tko može se s njime mjeriti. Pod njegovim je vodstvom 'The Daily Show' postao platforma za komičan dijalog o političkoj situaciji i privukao gledatelje. Jon će zauvijek biti dio naše televizijske obitelji - rekla je predsjednica televizijske kuće Comedy Central, Michele Ganeless .

- Neće mi nedostajati to da budem na televiziji. Falit će mi dolazak na posao i predivni suradnici s kojima radim ovaj show - rekao je Stewart.

Put do uspjeha nije bio jednostavan

O Jonovom nimalo jednostavnom putu ka uspjehu u biografiji ' Angry Optimist ' pisala je Lisa Rogak . Primjerice, kad se prvi put okušao kao stand-up komičar, ne da nije bio dobar već je, kako kaže vlasnik kluba Bitter End u kojem se to dogodilo, bio očajan. Tada je imao 25 godina i odlučio da se više nikad neće okušati u stand-upu. Naravno, probao je ponovno.

VIDEO

- Kad sam bio na početku karijere, nisam mogao smisliti Adama Sandlera. Bio je tako mlad i već uspješan, a ja sam se tek morao dokazati - priznao je autorici Jon koji se kasnije sprijateljio sa Sandlerom.

Kad je 1993. na MTV-ju intervjuirao Howarda Sterna, tada već poznati radijski voditelj rekao mu je da nikad neće uspjeti. Na Jonovu sreću, bio je u krivu.

Od svih ljudi koje je ugostio u 'The Daily Showu' najmanje mu se svidio Hugh Grant. Za njega kaže da cijelo vrijeme prigovara i istovremeno ne kaže ništa konkretno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu