Obavijesti

Show

Komentari 102

Steže je i žulja: Ava Karabatić na sud je došla bez grudnjaka

Steže je i žulja: Ava Karabatić na sud je došla bez grudnjaka
4

Ava je razočarana što se na ročištu u Zadru nije pojavio umirovljeni profesor Živko Nižić. Ogorčena je, ističe, što je uzalud morala putovati iz Dubrovnika

VIDEO

U pratnji oca Ivice (51), Ava Karabatić (28) došla je jučer ujutro na zadarski Općinski sud. Zakasnila je nekoliko minuta, no ročište za ucjenu sudac je morao odgoditi.

Trebao je svjedočiti umirovljeni profesor Živko Nižić. Prema optužnici, profesor talijanistike studentici Avi slao je lascivne poruke, a ona je s majkom Sanjom (46) i tadašnjim dečkom Špirom Miličićem (32) navodno tražila 9000 eura za šutnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:40

Prije šest godina Avu i majku je sud oslobodio, a Špiru su osudili na dvije godine i sedam mjeseci zatvora. Suđenje je počelo ispočetka jer je presudu poništio Županijski sud, a o svemu su ponovno trebali ispitati profesora Nižića, no on se nije pojavio.

- Suđenje smo odgodili zbog neuredne dostave poziva profesoru. Sud će danas pokušati uručiti poziv jer je rezerviran dvodnevni termin na sudu za njegovo ispitivanje. Zasad se ne zna hoće li sljedeće ročište biti održano - rekao nam je Frane Grbić, odvjetnik Ave Karabatić.

Na sud je došla i Avina majka, koju Ivica nije htio pozdraviti.

- Ne želim je ni čuti ni vidjeti, Bog joj dao zdravlje - zaključio je Ivica. Ava se srela i sa Špirom, a tvrdi da su u korektnim odnosima i da oboje jedva čekaju kraj suđenja.

'Sve se poremetilo'

- Poludjela sam. Došla sam iz Dubrovnika na sud, a profesor se nije pojavio. Dokle više, stvarno - rekla je nervozna Ava nakon ročišta.

Otac Ivica ju je smirivao i branio.

- Normalno da je nervozna. Suđenje ti poremeti sve. Ali što je, tu je. Treba ostati pribran - kaže Ivica.
Pohvalio se kako je on odjenuo Avu za sud kupivši joj crni kombinezon jer je želio da izgleda ozbiljno i elegantno. No nije odjenula grudnjak.

- Steže me i žulja. Ne volim nositi grudnjak. Da sam kriva, došla bih kao Angelina Jolie u muškom odijelu na dodjelu nagrade BAFTA. Bilo mi je neukusno odjenuti grudnjak, a kombinezon ima gola leđa pa bi mi se vidjele bretele - zaključila je.

 

Prisjetite se gostovanja Ave Karabatić u live emisiji 24sata...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško