Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Stigao kraj: Redatelj otpušten zbog svojih 'pedofilskih' poruka

Mnogi su stali u obranu redatelja, a jedan od glasnijih branitelja je i priprijetio kako će odustati od glume ne vrati li Disney Gunna na čelo snimanja filma o Čuvarima galaksije

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Nakon što je pretraživanje njegove internetske arhive na Twitteru pokazalo da je redatelj James Gunn ('Čuvari Galaksije 1 i 2') svojevremeno pisao poveliki broj istinski neugodnih tvitova, dobrim dijelom sa sadržajem koji se može opisati kao pedofilski, Disney nije imao opcija nego da Gunnu uruči otkaz.

SAMO ISTINA 'Deadpool 2': Brbljavi plaćenik dobio je trailer kojeg zaslužuje

Mnogi glumci su stali u obranu redatelja, pa je tako jedan od glasnijih njegovih branitelja Dave Bautista (glumi Draxa u filmovima 'Čuvari Galaksije'), koji je i priprijetio Disneyju kako će odustati od glume ne vrati li Disney Gunna na čelo snimanja trećeg filma.

Foto: Facebook/Screenshot

No tvrtka poput Disneyja ne posustaje olako niti podliježe ispraznim prijetnjama, pa je tako Gunn ostao otpušten. No problem koji je time nastao je taj da je treći film o 'Čuvarima Galaksije' na neodređeno vrijeme stavljen 'na čekanje'. Pretprodukcijske aktivnosti su trebale uskoro i započeti, no tvrtka Mickeyja Mousea je obavijestila svu ekipu da su slobodni potražiti druge poslove jer se na filmu neće nastaviti s radom.

OSVETA JE NJENA 'Peppermint': Jennifer Garner ipak se vratila akcijskom filmu

Kako će se ova drama razviti je nešto što ćemo možda uskoro saznati jer je nedavno Taika Waititi, redatelj trećeg filma o Thoru, bio na razgovoru s čelnicima Marvela.

Što se Gunna tiče, redatelj je nedostupan već duže vrijeme, to jest od trenutka kada je internetski trol Jack Posobiec razotkrio Gunnove neugodne poruke o silovanju, transfobiji te pedofiliji i objavio ih javnosti.

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

Tema: FILM

Message