Obavijesti

Show

Komentari 17

Stigao Mrkomir! Imamo prve kadrove nove domaće serije

Stigao Mrkomir! Imamo prve kadrove nove domaće serije

Nova humoristična serija "Mrkomir prvi" vodi nas u radnji srednji vijek. Uloge imaju Goran Navojec, Ecija Ojdanić, Ozren Grabarić... A iza serije stoji producentska kuća Interfilm, koja potpisuje i "Crno-bijeli svijet"

Danas se na HTV-u 2 u 18:00 sati emitirala pilot epizoda nove domaće humoristične serije "Mrkomir prvi". Radnja serije odvija se u ranom srednjem vijeku. Knez Mrkomir vlada na Klisu, uz njega je spletkaroš Slavomir, načelnik KOA-e, što je kratica za Kneževu obavještajnu agenciju. Od prokušanih glumaca nastupaju Goran NavojecEcija Ojdanić, Ozren Grabarić i Marinko Prga.

Autor teksta je Ognjen Sviličić, a iza “Mrkomira prvog” stoji producentska kuća Interfilm, koja potpisuje i “Crno-bijeli svijet”.

POGLEDAJTE TEASER NOVE SERIJE "MRKOMIR PRVI"

Glumci i ostali akteri oduševljeni su ovim novim projektom.

- Čim sam pročitala scenarij i vidjela tko će biti na setu, znala sam da je to ’dream team’ i ispred i iza kamera - govori Ecija Ojdanić koja u seriji igra Mrkomirovu suprugu Anušu koja stalno zanovijeta hrvatskom vladaru.

Sviličićev tekst, uz odličnu glumu, nadopunila je izvrsna režija koju potpisuje tandem Snježana Tribuson i Dražen Žarković.

- Odmah sam znala podjelu glavnih glumaca, a za ostale smo proveli audiciju. Za ulogu kćeri Maruše javilo nam se desetak mladih glumica sa splitske Akademije i bilo nam se teško odlučiti jer su sve bile fenomenalne. Na kraju smo odabrali Mirnu Mihelčić jer nam se nekako najbolje uklapala u humor - kaže Snježana Tribuson.