Show

Komentari 1

Stigao prvi trailer za 'Dumba': Dolazi dobar film od Burtona?

Stigao prvi trailer za 'Dumba': Dolazi dobar film od Burtona?

Već nekoliko godina Disney oduševljava publiku diljem svijeta preradama svojih animiranih filmova u igrane verzije. Naredne godine u igru će nam ući leteći slonić Dumbo

Disney se žuri pretvoriti apsolutno svaki svoj animirani film u igrano djelo a jedan od nadolazećih naredne godine bit će film o letećem sloniću Dumbu. Režije se prihvatio jednoć kvalitetan redatelj Tim Burton, koji već godinama nije uspio snimiti hvalevrijedan film.

Premda su u igri isprva bili i Will Smith, kao i Johnny Depp, obojica su otpali. Glavnu ulogu je tako dobio Danny DeVito, stalni Burtonov suradnik, a pomaže mu još jedna osoba s kojom je Burton već surađivao, Eva Green. Prvi foršpan za film nije otkrio mnogo, ali je pokazao koliko će lijepo izgledati film.

Pogledajte prvi video

 

Kako se može očekivati, film će biti doslovna rekreacija originalnog animiranog djela. Vlasnik cirkusa Max Medici (Danny DeVito) unajmljuje Holta Farriera (Colin Farrell) i njegovu djecu Milly (Nico Parker) i Joea (Finley Hobbins) da se brinu za mladog slona čije prevelike uši ga čine sprdnjom u cirkusu.

No kad otkriju da Dumbo leti, svi će iznenadno profitirati. Na žalost, to će privući pažnju zlokobnog V.A. Vandeverea (Michael Keaton), koji će unajmiti Dumba kako bi postao glavna atrakcija u njegovom cirkusu, Dreamlandu. Dumbo će se tamo osloboditi svojih strahova uz mladu Colette Marchant (Eva Green), sve dok ne shvati koliko je neugodno mjesto i prepuno tajni u stvari Dreamland.

Hoće li Tim Burton uspjeti snimiti dobar film, vidjet ćemo tijekom ožujka naredne godine, kad 'Dumbo' dolazi u kina.

VIDI OVO: 8 stereotipa o djevicama u koje ne smiješ vjerovati!

Najčitaniji članci