Obavijesti

Show

Komentari 2

Stigao spas: Uwe Boll napokon odustaje od snimanja filmova

Stigao spas: Uwe Boll napokon odustaje od snimanja filmova
3

Filmaš koji stoji iza 'hitova' kao što su 'Kuća mrtvih', 'Smrtonosna tama', 'BloodRayne', 'U ime kralja', 'Rampage', 'Postal', i 'Blubberella' odlučio je odustati od svojeg kino terora

VIDEO

Gomila ljudi bit će oduševljena viješću da Uwe Boll odustaje od snimanja filmova. Ova izvrsna vijest dolazi ravno iz usta ovog kontroverznog autora, što je vjerojatno prvi put da je nešto što je on izrekao razveselilo nekoga.

Filmaš koji stoji iza nevjerojatnih 'hitova' poput 'Kuća mrtvih', 'Smrtonosna tama', 'BloodRayne', 'U ime kralja', 'Rampage', 'Postal', 'Blubberella' i 'Napad na Wall Street' napokon je odlučio odustati od svojeg terora kojim nas tlači još od 2003. godine. No zašto je 'veliki' redatelj tek sad odlučio odustati?

- Tržište je mrtvo, i ne zarađujem više na svojim filmovima jer je tržište DVD-a i Blu-ray-a opalo za 80% unatrag tri godine. Jednostavno si ne mogu priuštiti da proizvodim filmove - razjasnio je filmaš.

Na žalost, Boll nije objasnio i da je jedan dio problema s priljevom novca taj da je njemačka vlada ukinula porezne olakšice kojima se Boll i te kako koristio. No redatelj ima drugačije tvrdnje gdje problem leži.

- Nikad mi nitko nije davao novac. Koristio sam svoj novac od 2005. godine i da nisam radio glupe filmove po video igrama nikad ne bih uspio steći kapital uz pomoć kojeg sam snimio film o Darfuru. Ne treba mi Ferrari, niti jahta. Svoj novac sam investirao i izgubio - kontrirao je Boll.

Pogledajte posljednji trailer za neki Bollov film

Kako god stvari stajale, ipak nam se čini da je poprilično dobra vijest što jedan od najgorih filmaša u povijesti više neće snimati filmove.

Što vi mislite? Javite nam u komentarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode