Obavijesti

Show

Komentari 1

Izazivači došli u 'Život na vagi', a treneri poručili kandidatima: 'Nekima je ovo zadnji trening...'

Izazivači došli u 'Život na vagi', a treneri poručili kandidatima: 'Nekima je ovo zadnji trening...'
15

Nova epizoda emisije započela je novim teškim izazovom, a tijekom emisije treneri su ih obavijestili o iznenađenju

VIDEO

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' timovi su morali odraditi veliki izazov, ali ih je dočekalo i najveće iznenađenje sezone koje će u potpunosti promijeniti tijek natjecanja.

- Nalazimo se iznad Delnica i ovdje startaju sve popularnije utrke lucky trail. Na tim se utrkama natječu timovi do tri člana. Vi ćete danas trčati štafetu - objasnili su treneri te im rekli da moraju odabrati po tri kandidata iz svakog tima, ali s obzirom na to da je crvenih više morali su odabrati svoja tri predstavnika. Odabrali su Željku, Šteficu i Anju, a plavi tim Mateu, Čapu i Tomu.

- Na naš znak krećete se puštati 750 metara prema dolje, okrenete se oko markacije i penjete se 750 metara uzbrdo - objasnila je trku Maja.

- Tim koji pobijedi ima pravo jednom članu svoga tima dodijeliti runolist, a to znači da ta osoba ima imunitet na sljedećem vaganju -  rekao je Edo.

Plavi tim je pobijedio u izazovu iako su ga svi uspjeli odraditi i biti podrška jedni drugima, a Anja je i zaplakala.

- Želim da mi bude više stalo do mog mišljenja nego do tuđeg i znam da sam dobra iznutra, ali želim biti dobra i izvana - rekla je uplakana Anja Edi pa je i njega rasplakala.

Kad su se dojmovi slegli plavi tim je morao odlučiti kome će dati runolist.

- Ja bih ovaj imunitet dao tebi jer si ga zaslužila - rekao je Čapo Matei, ali ona mu se zahvalila i rekla da bi imunitet radije dala Tomi dok je Toma rekao da imunitet daje Matei pa je ona postala 'vlasnica' runolista.

Maja je za Ivanu priredila iznenađenje baš kao i Edo za Anju. Edo ju je doveo u teretanu i dao joj dvije opcije – kardio ili boks trening, a Anja je odabrala kardio. Treneru je otkrila da nije imala podršku najbližih kad je trebalo.

- Obitelj sam trebala u većini situacija, a ja sam se sramila čak i tražit njih nešto. Očekivala sam da će oni to sami. Očekivala sam, ali podrška nije dolazila - rasplakala se Anja te dodala:

Gledatelji nezadovoljni što je Filip ispao iz 'Života na vagi': Trudio se, neću više ni gledati
Gledatelji nezadovoljni što je Filip ispao iz 'Života na vagi': Trudio se, neću više ni gledati

- Mislim da sam spremna čak i izbaciti ljude iz mog života radi promjene mog života. Konkretno mislim na svog supruga i brata - rekla je Anja, a Edo joj je kao iznenađenje doveo mamu.

Maja je Ivanu odvela u špilju Vrelo i iznenadila ju dovevši joj sestru Katarinu s kojom je jako bliska, i s kojom je bila u najtežim trenucima kad je sestra bila bolesna.

Treneri su timove doveli u dvoranu gdje su održali trening, ali ono što je uslijedilo sve je šokiralo i iznenadilo. Naime, u dvoranu je ušla trenerica Sanja Žuljević i njezinih četvero izazivača.

- Oni su došli uzeti vama mjesto pa vam je ovaj posljednji trening prije vaganja za neke uistinu i posljednji - rekao je Edo, a nakon treninga su pogledali kako izgleda trening narančastog tima.

Sutra crveni, plavi i narančasti tim očekuje vaganje, a hoće li se pravila promijeniti i tko će napustiti show gledatelji će doznati u novoj epizodi popularnog showa.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO VEĆ NISTE, POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina