Obavijesti

Show

Komentari 30

Stipe bi htio u hamburger s Jelenom i Aleksandrom

Stipe bi htio u hamburger s Jelenom i Aleksandrom
6

Bivša Stokina cura Jelena Urukalo nakon ručka uvukla se Stipi Drvišu u krevet. U jednom trenutku pokrivač nad njima počeo se 'čudno' tresti...

VIDEO

Riječka manekenka stisnula se snažno uz boksača i tiho mu u uho šaptala tračeve o sustanarima. Posebno se okomila na Stefany koju je nazvala mutavom. Stipi je govorila kako su joj on i Aleksandra jedine osobe do kojih joj je stalo. Dok je Jelena Stipi puhala u vrat, krevetu se približila Aleksandra koja se svim silama trudila napaliti boksača tako što se počela skidati. Tada ju je Jelena pozvala da se pridruži njoj i Stipi u krevet što je Aleks odbila. Samo dan prije bivša missica nije se bunila kad je po njenom tijelu plazio još jedan napaljeni sustanar - Svizac.
- Stipe bi htio u hamburger - rekla je Jelena koju je boksač tada primio za guzu. Jelena mu je uzvratila pitanjem: "Da ti ga malo roknem u ruku?"

'JELENA SAMO OPONAŠA ALEKS'
Nevjerojatno mi je kako Grdićka svašta priča. Znam je dugo i nikad se nije ovako ludirala. Vjerojatno ovo radi zbog svoje promidžbe, govori imitator. Boris Kosmač u petak je napustio farmu. Izgubio je u borbi s Alenom Macinićem.
- Ispunio sam zadaću. Izabrao sam Ivanu kao gazdaricu, a mislim da će ona Aleksandru i Josipu staviti kao sluškinje - kaže Kosmač i dodaje kako Ivanu na farmi nitko nije prihvatio jer je najnormalnija. Boris bi volio da pobijedi Dvina Meler. Za Josipu kaže kako mu nikad nije bila zanimljiva. Na farmi je, kaže Boris, “kuhala” odnose među ukućanima.
- Jelena me uistinu neugodno iznenadila kad sam vani saznao što je svašta pričala. Pala je pod vidni utjecaj Aleksandre - dodaje. Boris Kosmač je otkrio da Jelena nije “pala” na Rafu, kako se priča, nego na Stipu Drviša.

STOKA: JELENA JE ZA MENE SAMO PROŠLOST
Ne da mi se više pravdati i davati izjave. Jelena me povrijedila bez prava na pomilovanje, govori Marin Ivanović Stoka. Reper je u subotu u zagrebačkom Saloonu nastupao sam prvi put nakon izlaska iz komune. Od njega se nisu odvajale atraktivne djevojke. Odlično raspoložen, rekao je kako na Jelenu više ni ne misli, a “Farmu” je nakon svega prestao gledati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'