Obavijesti

Show

Komentari 43

Stipi prekipjelo jer ga Iva Majoli varala s drugima?

Stipi prekipjelo jer ga Iva Majoli varala s drugima?
4

Brak Majoli-Marić svakih nekoliko mjeseci je u krizi. Sad su navodno pred rastavom, a šuška se da je tomu razlog Ivina indiskrecija s bankarom

VIDEO

Trudna manekenka Malina Grahek (21) s budućim suprugom Josipom Šelendićem (28) stigla je na svadbu obiteljskog prijatelja. Ondje je bio i Stipe Marić. Malina se navodno polupijana obrušila na Marića.
- Ona je vjerojatno čula trač, pa su joj neke cure odmah podmetnule da je Stipi, inače našem prijatelju, rekla kako ga Iva vara s dobrim prijateljem mojeg oca Željka. Ne mogu vjerovati kakve gluposti ljudi neće izmisliti. Žao mi je što se mojoj djevojci svašta stavlja u usta - branio je Malinu Josip Šelendić. Poduzetnik o rastavi Majoli - Marić ne zna ništa, a Stipu ne želi niti pitati išta o tome.
- Pa oni imaju problema godinama, to se zna. To su privatne stvari - kaže. U njihovu stanu u zagrebačkoj Teslinoj ulici nema nikoga. Javlja se telefonska sekretarica, i to na engleskom. Po gradskim kuloarima kruži priča kako je Stipi prekipjelo te više nije mogao trpjeti Ivine (32) “izlete” s drugim muškarcima.
Nakon povratka iz New Yorka, gdje je bivša tenisačica gostovala na US Openu, Iva je zatekla prazan stan. Stipe Marić odselio se sa svim stvarima, a ona je, priča se, ostala šokirana. Šuška se kako je povod, osim navodnog Malinina “iskaza”, bila Ivina navodna indiskrecija s anonimnim neoženjenim bankarom.
- Ne razvodimo se, živimo skupa. Svaki brak ima uspone i padove, pa tako i naš. Posvetila sam se prioritetima, obitelji i sebi, a ne tračevima - kazala je Iva za časopis Story.
Prve trzavice između Stipe i Ive otkrivene su 2007. godine. Dva dana prije proslave 30. rođendana potukli su se pred gostima na terasi koktel-bara Varadero u Bolu na Braču. Vrijeđanju, šamaranju i navodnom pljuvanju prethodila je svađa na večeri u obližnjoj konobi. Gnjevni Stipe zatim je bacio Ivin vjenčani prsten u more. Svjedoci su tad tvrdili da su vidjeli Stipu kako je Ivu odgurnuo je na stolac. Tenisačica je vikala da će zvati policiju. On se prijateljima kasnije povjerio da ga je Iva prva udarila.
- Razlog je privatna stvar, jedna od onih gluposti, ništa spektakularno - pravdala se nakon toga osvajačica teniskog Roland Garrosa.
Iva i Stipe u braku su tri godine. Početkom 2006. Iva je carskim rezom rodila kćer Miju. Priča se da Iva želi sačuvati brak zbog kćeri, da je poštedi traume kroz koju je i ona prolazila pri razvodu svojih roditelja.

NIJE PLATILA TONYU CETINSKOM I CVJEĆARU, DUŽNA JE VRTIĆU ZA PSE
Priče o bankrotu Ive Majoli počele su nakon što je Ivana Nobilo izjavila da joj tenisačica duguje novac za nastup Tonyja Cetinskog na njezinoj svadbi. Tad se pisalo kako Iva i Stipe nisu platili ni cvjećara Šekoranju, a vjenčanicu su prokrijumčarili iz Italije. Tvrtka Tenis centar Ive Majoli bila je pod kreditom od 23 milijuna kuna. Tenisačica je morala prodati vilu na Tuškancu. Svojeg retrivera dala je u “vrtić” te za njega navodno nije platila smještaj.

ZATVORILI IM RESTORAN NA HVARU, A ONI SVEJEDNO RADILI
Državni inspektorat kazao je kako je trgovačko društvo Profundum počelo raditi u hvarskoj Sori bez rješenja o ispunjavanju minimalnih uvjeta. Inspektorat je tad zapečatio kuhinju i blagovaonicu njihova japanskog restorana. Unatoč zabrani, Sora je primala goste i posluživala. Stipe je rekao da se nije podudarala dokumentacija, ali da je to riješeno. Tad su počele priče kako je par opet u financijskoj krizi.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski