Obavijesti

Show

Komentari 3

Stiže novi 'Teksaški rendžer', Chuck Norris ima nasljednika

Stiže novi 'Teksaški rendžer', Chuck Norris ima nasljednika
4

Televizijska kuća CBS najavila je snimanja remakea kultne serije u kojoj će gledatelji opet pratiti avanture rendžera Cordella Walkera...

Legendarnog Chuck Norrisa (79) publika je imala priliku gledati u 200-tinjak epizoda serije 'Walker, teksaški rendžer', koja će nakon gotovo dva desetljeća dobiti nastavak.

Screenshot

Televizijska kuća CBS najavila je snimanja remakea kultne serije u kojoj će gledatelji opet pratiti avanture rendžera Cordella Walkera, kojeg je u osam sezona utjelovio Norris. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Poznato je i ime njegova nasljednika, a to je Jared Padalecki (37), zvijezda serije 'Lovci na natprirodno'.

Jaredov Walker je muškarac koji traži put natrag svojoj obitelj dok istražuje zločine u najelitnijoj državnoj jedinici. Slomljeni udovac i otac dvoje djece, vraća se u rodni Austin nakon što je dvije godine radio na tajnom zadatku visokog profila. Tada shvaća da ga još više posla čeka kod kuće. Njegova partnerica će biti jedna od rijetkih žena koja radi kao teksaški rendžer. 

Serija 'Walker, teksaški rendžer' emitirala se od 21. travnja 1993 do 19. svibnja 2001., a kasnije su objavljena DVD izdanja svih sezona. U seriji se daje veliki naglasak na borilačke vještine i indijansku kulturu, s čestim pozivanjima na vestern.