Obavijesti

Show

Komentari 1

Stiže Zoster! Ekipa iz Mostara donosi spektakl u Zagreb

Stiže Zoster! Ekipa iz Mostara donosi spektakl u Zagreb
2

Nitko ne želi da mu u 2019. padne imunitet stoga posljednju subotu u siječnju valja rezervirati za Zoster. Momci iz Mostara će sada prvi put nastupiti u zagrebačkom Saxu

VIDEO

Popularna mostarska grupa Zoster nakon malo više od godinu dana ponovo će nastupiti u Zagrebu. Koncert će održati u subotu, 26. siječnja, a to će im ujedno biti i premijerni nastup u kultnom zagrebačkom klubu Sax! koji u ovoj sezoni obilježava 20 godina postojanja. 

- Radujemo se premijernom koncertu u Saxu. Nismo nikada do sad svirali tamo i s velikim uzbuđenjem iščekujemo subotu 26.1.2019. Svirat ćemo najbolje od Zostera do sada. Ovo je godina kada objavljujemo novi album i naš koncertni repertoar će se znatno izmijeniti. Tako da je ovo posljednja prilika da ljudi čuju stare pjesme, jer će ih uskoro zamijeniti nove. Bit će lijepo, bit će super. Dođite -  rekao je pjevač Mario Knezović.

Bend je nastao u jesen 2000. godine na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića. Nazivu Zoster kumovao je herpes zoster koji je prebolio Mario. Taj nezgodni virus živi u ljudskom tijelu, a prilikom pada imuniteta, manifestira se na površini kože u vidu osipa i vremenom se širi. Zoster je, logično, nastao kao posljedica pada imuniteta društva.

Momci su do sada izdali četiri albuma koje vole podijeliti u dvije faze: studentska i mladalačka odnosno zrelija, introvertiranija i ponešto mračnija. U prvu spadaju „Ojužilo“ i“ „Festival budala“, a u potonju „Imači kada“ i „Srce uzavrelo“. Uskoro se očekuje izlazak petog albuma, a u kojem će smjeru krenuti, preostaje nam tek vidjeti. Ono što je sigurno je da je Zoster u svojih nešto više od 18 godina njegovao vrlo eklektičan glazbeni izričaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nastupali su na svim većim regionalnim festivalima, kao i u velikom broju europskih prijestolnica. Članovi benda su: Mario Knezović – vokal, Atilla Aksoj – gitara, Adis Sirbubalo – klavijature, Nikola Galić – bas i Goran Rebac – bubnjevi. 

Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 55 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 70 kuna.

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O BRUTALNOM UBOJSTVU: Podivljali članovi zloglasnog Manson klana ubili su Sharon i njezine prijatelje, a detalji zločina lede krv u žilama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac