Obavijesti

Show

Komentari 22

Stoka razveselio fana: 'Marko je za mene molio u Međugorju'

Stoka razveselio fana: 'Marko je za mene molio u Međugorju'
1

Reper se oduševio kad mu je Marko odrepao stihove koje je Stoka napisao prije nekoliko godina. Unatoč cerebralnoj paralizi od koje boluje, Marko vodi ispunjen život

VIDEO

Zvala me je Markova mama Đurđica te mi rekla kako bi bilo sjajno da nazovem Marka i čestitam mu 17. rođendan. Odgovorio sam da ću sjesti u auto i doći na ručak. Izbezumio sam je, rekao nam je reper Marin Ivanović Stoka (35), koji pripremio rođendansko iznenađenje prijatelju Marku Mađaru. Reper mu se iznenadno pojavio u dnevnom boravku, a to je mladog Slavonca oduševilo. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Najbolji rođendanski poklon ikad: Reper Stoka iznenadio Marka, njegova reakcija govori baš sve! ❤

Posted by 24sata on 26. rujna 2017

- Marko je genijalac i odličan učenik. Njegova bolest ne utječe na njegovu karizmu. Baš naprotiv, jako je duhovit i druženja s njim pune me pozitivnim osjećajima. Mi se dobro poznajemo i čujemo se svaki tjedan - ispričao nam je Marin.

Reper se oduševio kad mu je Marko odrepao stihove koje je Stoka napisao prije nekoliko godina. Unatoč cerebralnoj paralizi od koje boluje, Marko vodi ispunjen život. 

- Često se čuju telefonom, makar nakratko, ali obojici njihov odnos puno znači - rekla je Markova mama Đurđica, koju nasmijava sin kad se reperu obraća u žargonu pa se jedan drugomu obraćaju s “buraz” i “frende”. 

- Marko je veseo tinejdžer, zna sve Marinove pjesme napamet. Svi pomalo repamo. U obitelji nikad ne psujemo pa je neke pjesme Marko i obradio tako da je izbacio psovke iz originalnih stihova - kroz smijeh priča Markova majka.

Njegov osmijeh znači joj sve jer se od djetinjstva bori sa zdravstvenim poteškoćama. Marin i Marko susreli su se prvi put prije nekoliko mjeseci. Tad su neko vrijeme proveli jedan drugome u zagrljaju.

- Činiti dobro je lijek, nekad je važno staviti sebe na drugo mjesto. Nisam mu morao ništa donijeti, ali htio sam. U našem odnosu više dugujem ja njemu nego Marko meni - govori Stoka.

Mladi Vinkovčanin nedavno je glazbenika u potpunosti razoružao kad mu je rekao da će se moliti za njega u Međugorju. 

Rođendansko iznenađenje...

Posted by Marin Ivanović Stoka on 25. rujna 2017

- Imao je temperaturu, nije bio dobro, ali se želio pomoliti za prijatelja Marina, pa je to učinio - rekla je ponosna mama. Pohvalila se kako joj sin često posvećuje molitve prijateljima. Stoka naglašava da je sad dobro. 

- Zahvalan sam Bogu za zdravlje, obitelj i što imam pozitivan stav prema životu - zaključuje Marin koji bi najradije svaki dan radio dobra djela.

- To je smisao života - kaže Marin. Vinkovčanin Marko, osim što je fan hip-hopa, obožavatelj je nogometnog kluba Barcelona. Prije nekoliko mjeseci su ga pozvali u posjet kampu Barcelone u Zagreb.

'Marko je genijalac. Odličan je učenik i Pozitivan tip. Kad me vidio, rekao mi je: ‘Dobra ti je ova ‘nova’ frizura'

Prepričava susret s Markom reper

'Moj sin ima ispunjeni život unatoč cerebralnoj paralizi. Veseo je i zna sve Stokine hitove'

Rekla nam je Markova majka Đurđica.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...