Obavijesti

Show

Komentari 121

Stoka se oženio: 'Taj dan mi je kao prelazak iz tame u svjetlo'

Stoka se oženio: 'Taj dan mi je kao prelazak iz tame u svjetlo'
5

U prvom intervjuu nakon komune, u travnju prošle godine, Stoka je gotovo 'proročanski' rekao da je sada nakon dugo vremena slobodan i da je siguran da će mu se dogoditi neka divna cura

VIDEO

Zagrebački reper Marin Ivanović Stoka (37) oženio se svojom odabranicom Jasnom Saletović. Intimno vjenčanje bilo je u crkvi Sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu. Vjenčali su se gotovo u tajnosti, samo pred najbližim članovima obitelji i prijateljima s kojima su nastavili slaviti u obližnjem restoranu, piše Story.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Moja Croatia teaser 00:09

Jasna je blistala u decentnoj vjenčanici od bijele čipke, a mladoženja je odabrao modro odijelo s crnom leptir mašnom. Stoka ističe kako mu je taj dan bio baš poput naziva njegovog albuma - 'Iz tame u svjetlo'.

- Bili smo malo nervozni zbog vremena jer smo gledali prognozu i najavljivali su kišu cijeli dan. Međutim, sunce je zasjalo baš kada je mladenka krenula prema crkvi i kiša je prestala - ispričao je Marin za Story.

Marin i Jasna su se zaručili na Badnjak prošle godine. Reper je prije četiri mjeseca na društvenoj mreži objavio fotografiju ženske ruke koju krasi dijamantni prsten. Nije htio komentirati zaruke, ali je tajnovito napisao uz objavu da je ona njegov konačni odabir. 

'Moja Croatia' obara rekorde i ujedinjuje regiju: Ajmo Hrvati!
'Moja Croatia' obara rekorde i ujedinjuje regiju: Ajmo Hrvati!

Iako par svoju romansu drži podalje od javnosti, reper je rekao da s Jasnom ima 'vrlo zreli, lijepi odnos'. Puno se smiju i idu zajedno na vjeronauk, rekao je nedavno Stoka.

U prvom intervjuu nakon komune, u travnju prošle godine, je rekao da je sada nakon dugo vremena slobodan i da je siguran da će mu se dogoditi neka divna cura.

- Veselim se tome jer sam svjestan svoje dobrote. Sam sebe ponekad iznenadim kakav sam kada sam dobar. Vidim reakciju drugih iz mog društva, znam da imam tu karizmu, svjetlo i eksploziju lijepe energije - rekao je Stoka.

Stoka i Lay Z: Ne krijemo kako smo došli do prvog milijuna...
Stoka i Lay Z: Ne krijemo kako smo došli do prvog milijuna...

Tada je rekao i kako bi jednog dana volio postati otac i kako su mu najveća podrška u životu bili njegovi roditelji koji nikad nisu dignuli ruke od njega. Dva mjeseca nakon tog intervjua upoznao je suprugu Jasnu, a odnos su tajili jer se Jasna nije htjela previše eksponirati po medijima. 

Jasna je zbog Stoke, prema pisanju Storyja, imala obećavajuću karijeru u marketingu i trebala se preseliti u Ameriku, ali je to zasada stavila u drugi plan.

Jasna nije imala sve sakramente pa ih je obavila u noći prije Uskrsa na Veliku subotu, rekao je Stoka.

VIDI OVO: 7 stvari koje svaka žena želi u krevetu i 5 znakova da si seksualno ne pašete.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...