Obavijesti

Show

Komentari 76

Stomatologinja iz Hrvatske ide u Zadrugu: 'Obitelj mi je u šoku'

Stomatologinja iz Hrvatske ide u Zadrugu: 'Obitelj mi je u šoku'
13

Sumnjam da bi ičija obitelj i bila sretna kad im dijete ode u takvu pustolovinu, govori Monika, čija se obitelj nadala da će nakon završenog fakulteta stomatologije početi raditi u struci...

VIDEO

Prošle sezone u srpskom reality showu “Zadruga” pobjedu i nagradu od 50.000 eura odnijela je Slavonka Iva Grgurić. Uvelike se najavljuje novo izdanje, a ondje ćemo opet imati adute. Jedan od njih je atraktivna Monika Horvat.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatica Monika Horvat ulazi u 'Zadrugu'

Pokretanje videa...

Monika ulazi u Zadrugu: Inače je doktorica stomatologije 01:24

Rođena je u Rijeci, odrasla je u Njemačkoj, ima 28 godina i fakultetski je obrazovana.

- U listopadu prošle godine diplomirala sam na Stomatološkom fakultetu te sam po struci doktorica stomatologije. Međutim, kako je moj fakultet izrazito dugo trajao, odlučila sam se odmoriti i neko vrijeme baviti se stvarima kojima prije, zbog obaveza na fakultetu, nisam mogla, a to su putovanja, Instagram, pa i reality show, u koji sam pozvana. U slobodno vrijeme treniram, volim jahati, plivati, a ponekad znam i zapjevati na nekoj rođendanskoj zabavi - opisala se skromno Monika.

'Ulazim u reality, vidjet ćemo hoće li biti akcije pod plahtama'
'Ulazim u reality, vidjet ćemo hoće li biti akcije pod plahtama'

Kako je sama rekla, poziv za sudjelovanje došao je u pravom trenutku. Ni sama ne zna točan odgovor na pitanje zašto je potvrdno odgovorila.

- Rekla bih da glavni razlog ulaska i ne postoji. Pristala sam jer mi se činio interesantan i zabavan, iako je jasno da sam se upustila u pravu avanturu. Pristala sam spontano i hirovito jer takva i jesam - objasnila je.

Smatra da će joj sudjelovanje pomoći u životu.

- Baš zato što sam svestrana, mislim da će mi otvoriti neka vrata da bih ostvarila neke ideje i snove - kaže.

U ovom showu nije lako, svjesna je toga i Monika. A izdržati do kraja dalek je i dug put. Ona zasad još ne gleda toliko daleko, vodi se mišlju da je važno sudjelovati.

- Htjela bih izdržati. To je ključno. A koliko, ne znam, to će gledatelji odlučiti, zar ne? Ja se nadam samo da će svi oni koji me znaju biti ponosni na mene i da nikoga neću osramotiti jer naravno da čovjek pod različitim okolnostima može svakako reagirati - priznala nam je Monika.

Ni o pobjedi i ponavljanju uspjeha Ive Grgurević ne razmišlja. No ističe svoje kvalitete zbog kojih bi možda i mogla otići od kraja.

- Ne mogu razmišljati toliko daleko i odgovoriti na pitanje o pobjedi. Ovo je za mene sve novo i napeto te ulazim opušteno kao ja, da bih se zezala i naučila strpljenju u određenim situacijama. Moje kvalitete su da sam izrazito organizirana i uredna, ambiciozna i znatiželjna te ispunjavam uvijek sve na vrijeme. Također sam iskrena, što osobno smatram kvalitetom, ali mi se zna i obiti o glavu, a ponekad se pretvori u manu - rekla je Monika.

Obitelj baš i nije oduševljena ovim potezom, no ona ih potpuno razumije.

- Sumnjam da bi ičija obitelj i bila sretna kad im dijete ode u takvu pustolovinu. S obzirom na to da sam dugo studirala, jer faks traje šest godina, a malo sam i produljila, naravno da moji očekuju da radim u struci, a ne da se provlačim pred malim ekranima u realityju. Međutim, kad su se oporavili od šoka i pomirili se s mojom odlukom, sad me podržavaju, kao što su me cijeli život podržavali u svim mojim ‘ludostima’.

Jednako smatraju i prijatelji, no ističe da oni koji je dobro poznaju vjeruju u nju i smatraju kako je baš prava osoba za “Zadrugu”. Ne smeta još ni što će njena privatnost biti “servirana” javnosti.

- Ipak znam što znači reality i jasno mi je bilo u što se upuštam. Ne bojim se reakcija mojih bližnjih jer oni koji su mi bližnji znaju tko sam i što sam, kakve su moje reakcije, te će razumjeti zašto sam u kojem momentu kako reagirala - rekla je Monika i nastavila:

- O seksu u ‘Zadruzi’ nemam mnogo što reći osim da smatram kako to nije za javnost, međutim svatko odlučuje za sebe te nikoga ne osuđujem, ali što se mene osobno tiče, nikad!

U novoj bi sezoni trebalo biti i nekoliko Hrvata, no njoj nije to važno, kaže da je nebitno odakle je tko jer su za nju svi isti.

- Ne bojim se svađa i tučnjava, i u realnom životu ima toga, pa se normalan čovjek snađe. Nastojim izbjeći konflikt ako me netko direktno ne napadne. Kako vani, tako ću i u ‘Zadruzi’ - kaže Monika.

O honoraru koji će dobiti nije željela govoriti, a otkrila je kako i poznaje prethodnicu Ivu.

- Poznajem Ivu iz viđenja, srele smo se jednom prilikom, a osim što je lijepa i što ja volim lijepe i uspješne žene, ne mogu drugo komentirati budući da je površno poznajem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga