Obavijesti

Show

Komentari 0

Storytelling: Pedro Abreu i Yoshka gosti drugog eventa

Storytelling: Pedro Abreu i Yoshka gosti drugog eventa
1

Svaki storytelling event prilika je za ugodno druženje uz zanimljive glazbenike, ovog puta to su Pedro Abreu gitarist s portugalskog otoka Madaire i fado pjevačica Yoshka

VIDEO

TookBook platforma za pričanje priča poziva sve zainteresirane da se prijave na drugi Storytelling Event koji će se održati u zagrebačkom Café baru Kôta -  9. svibnja na Dan Europe s početkom u 20 sati. 

Pozivaju sve zainteresirane da prijave svoje priče na drugi Storytelling Event na temu: „Europe Express“.  Podijelite vaše dogodovštine, iskustva, emocije i saznanja s putovanja, privremenog boravaka i rada u nekoj od europskih zemalja ili jednostavno o životu u Hrvatskoj kao europskoj zemlji. 

Za prijavu je potrebno:

Dostaviti kratki sinopsis vaše priče (do 300 riječi) i/ili kratki video (do 2 min) na adresu: press@tookbook.com. Prijavljeni radovi ne smiju biti do sada objavljivani. Prijavitelji moraju voditi računa o tome da su slobodni za nastup u navedenom datumu i da će prilikom Storytelling Eventa imati maximalno na raspolaganju 10 min za pričanje ili čitanje svoje priče. Rok za slanje priča je 29. travnja.2014., o rezultatima selekcije biti će obaviješteni do 3.svibnja 2014.

Svim selektiranim autorima TookBook poklanja tromjesečno, a pobjednicima svakog kruga  godišnje članstvo u svojoj eKnjižnici. Selektirane priče će biti uvrštene u eKnjigu u izdanju TookBooka te objavljene i distribuirane kroz TookBook - najveću regionalnu platformu eKnjige.

Svaki storytelling event prilika je za ugodno druženje uz zanimljive glazbenike, ovog puta to su Pedro Abreu gitarist s portugalskog otoka Madaire i fado pjevačica Yoshka, koji će nas svojom izvedbom odvesti na putovanje sudbine i volje, mora i vjetra, put čežnje... put Europom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija
U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra