Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Strava i jeza proći će vam kroz kosti od ovih sablasnih videa

Oni više ne žive u miru, jer su jedni od rijetkih preživjelih poslije smaka svijeta koji je došao. Ogroman trud i napor uložili su kako bi uspjeli ostati obitelj te preživjeti napade zvijeri

Foto: Blitz Film i Video distribucija
2 komentara

Malo tko je mogao misliti da će zvijezda serije 'U uredu', John Krasinski, jednog dana postati redatelj i scenarist koji će na kino platna donositi nevjerojatne horore, no to se u stvari dogodilo.

IGRAČ BROJ 1 Steven Spielberg odvest će nas u neviđenu virtualnu stvarnost

Taj glumac, kojeg pamtimo uglavnom po komedijama, uspio se u posljednje vrijeme probiti i do drugačijih uloga. Krasinskog ćemo vidjeti ove godine u seriji 'Jack Ryan', o analitičaru tajne službe CIA. Novopečeni redatelj će nam se pojaviti i u filmu 'Mjesto tišine', hororu prema njegovom scenariju.

Pogledajte video

Videi koje nam je produkcijska tvrtka Paramount dala vrlo jasno nam pokazuju koliko se Krasinski potrudio oko svojeg prvog filma. Ne samo da se on potrudio, već su i videi tako montirani da ništa ne otkrivaju. Što je u ovom vremenu kada se sve sazna iznimno brzo jako težak podvig.

Pogledajte video

U hororu 'Mjesto tišine' fokus je na jednoj posve običnoj obitelji. Otac, majka, djeca. No ta obitelj ne živi više u miru, jer su jedni od rijetkih preživjelih nakon apokalipse. Nevjerojatan trud i napor uložili su kako bi i preživjeli i ostali obitelj.

Pogledajte video

Dolazak smrtonosnih čudovišta, koja reagiraju na zvukove, značio je kraj za gotovo cijelo čovječanstvo. No oni se nisu predali. Iako je njihov život osuđen na tišinu i paničan strah, disciplinirano su se krenuli pridržavati novih 'pravila'.

Pogledajte video

I samo njihova genijalnost te nepokolebljiva odvažnost omogućit će im da prežive u tišini. Pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu, njihov život postat će živi pakao.

Pogledajte video

U filmu nastupa John Krasinski uz svoju suprugu Emily Blunt, a pridružuju im se Noah Jupe i Millicent Simmonds. Osim glume Krasinski također i režira ovo djelo, i to po svojem scenariju, ispunjavajući tako tri uloge.

'Mjesto tišine', u distribuciji Blitza, u kina dolazi u 5. travnja ove godine.

Tema: FILM

Message