Obavijesti

Show

Komentari 5

Streisand branila Jacksona pa se predomislila: 'Oprostite mi'

Streisand branila Jacksona pa se predomislila: 'Oprostite mi'
16

Podsjetimo, Barbra se nedavno osvrnula na optužbe Wadea Robsona i Jamesa Safechucka, navodnih žrtava Michaela Jacksona i rekla da ih njegovo zlostavljanje 'nije ubilo'

VIDEO

Duboko žalim zbog bilo kakve boli ili nerazumijevanja koje sam prouzročila time što nisam pažljivo birala svoje riječi o Michaelu Jacksonu i njegovim žrtvama. Da bi bilo kristalno jasno, nema situacije ni okolnosti u kojima bi bilo u redu da nevinost djece bude iskorištena od strane bilo koga, rekla je američka pjevačica i glumica Barbra Streisand (76).

Pokretanje videa...

01:26

Ona je nedavno šokirala javnost nakon što je progovorila o dokumentarcu 'Leaving Neverland' i sve glasnijim šuškanjima o seksualnom napastovanju Michaela Jacksona.

Podsjetimo, Barbra se osvrnula na optužbe muškaraca Wadea Robsona (36) i Jamesa Safechucka (41), navodnih žrtava Kralja popa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pixsell

- Može se reći 'zlostavljani', ali ta djeca, kao što ste čuli da kažu, bila su oduševljena što su tamo. Obojica su oženjeni i imaju djecu tako da ih nije ubilo - rekla je.

- Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, uzrokovane genetski ili djetinjstvom kakvo je imao. Žao mi je djece, žao mi je njega. Krivim roditelje koji su dopustili djeci da spavaju kod njega - dodala je Barbra i svojoj čudnom izjavom zaprepastila obožavatelje.

Na njezine izjave reagirao je i sam redatelj dokumentarca o Jacksonu Dan Reed (54).

- Nije ih ubilo? Barbra Streisand, jesi li ti to zaista rekla? - upitao ju je šokirani redatelj preko društvenih mreža, a Streisand je ubrzo očito shvatila što je izjavila pa se odlučila ispričati zbog svojih, kako tvrdi, nepromišljenih izjava.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

TEK SU SE VJENČALI, A VEĆ STIŽE BEBA? Pjevač se 'pohvalio' na Instagramu, ali neki mu ne vjeruju zbog ovog detalja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje