Obavijesti

Show

Komentari 15

Streljač Andre i ultimate fight borac Zoran traže srodnu dušu

Streljač Andre i ultimate fight borac Zoran traže srodnu dušu
1

Idealna Andreina partnerica trebala bi biti katolkinja, a i, kaže, bitni su mu osobnost i izgled. Mora biti normalna, čista, zdrava ženska, rekao je

VIDEO

Jedanaestero farmera traži ljubav, no samo njih šestero proći će u daljnje emisije, ovisno o tome koliko će tko od njih dobiti pisama. 

Andre Bogunović - Capitano (40), Baćinska jezera (Ploče)

Andre je 40-godišnji elektrotehničar po struci, vrlo komunikativan, elokventan, veseo, hiperaktivan, a kaže da 'radi sto stvari i da mu nikad nije dosadno'. Posjeduje 60% Baćinskih jezera, sadi masline i smokve, vozi turiste na izlete po jezerima u neretvanskoj lađi. Profesionalno se bavi streljaštvom, surfa i jedri te je glavni organizator u pokladnom društvu. Andre se nikad nije ženio, do sada nije imao ozbiljnijih veza, a za ove kraće koje je imao kaže: 'Odleti, uleti, doleti, odleti, dođi-mi-prođi-mi!', piše RTL.

Idealna Andreina partnerica trebala bi biti katolkinja, a i, kaže, bitni su mu osobnost i izgled. 'Mora biti normalna, čista, zdrava ženska i da nije prestara, do 35-36 godina maksimum!', opisao je svoju savršenu djevojku Andre, a za sebe kaže da je romantičan. Svoju buduću partnericu odveo bi u streljanu da ona njega gleda kako gađa mete i divi mu se, a onda bi se, veli, on divio njoj. Otkačeni Andre otkrio je da žene osvaja 'spontano'. 'Svaka žena je drugačija, tako da na svakoj koristim neku drugu 'tehniku'', objasnio je Andre, dodajući da ima preko 40 tehnika zavođenja koje nosi u rukavu! Svojoj bi boljoj polovici Andre pružio 'život kakav nikad nije sanjala, raj na zemlji, bila bi kraljica kuće i nikada joj ništa ne bi nedostajalo'. I u slobodno vrijeme Andre uvijek nešto radi: voli feštati i pjevati karaoke, DJ je, a i profesionalno se bavi lovom.

Zoran Antičević (26), Kadumi (Poreč)

Zoran je samouvjeren, kreativan i pustolovan mladić koji bi curu najviše volio osvojiti svojom pjesmom. Profesionalan je književnik koji ima svoju tvornicu za preradu maslina, dva maslinika, a bavi se i ultimate fightom. Zoran je bio scenarist dva filma i jedan od hrvatskih predstavnika na Frankfurtskom sajmu knjiga. U emisiju se prijavio kako kaže da ostalim dečkima pokaže kako se osvaja djevojka.

Budući da je Zoran posvojen, naučio se za sebe boriti, djevojku bi, kaže osvojio svojom kreativnošću i vjerojatno napisao pjesmu o njoj. Pitao bi je bi li htjela biti lik neke od njegovih budućih knjiga, a ponudio bi joj 'svoju hrabrost, iskrenost, iskustvo i drugačiji život'.

Jesu li Andre i Zoran dobili dovoljno pisama i hoće li netko ovoga puta njih osvajati, saznat ćemo u novoj sezoni 'Ljubav je na selu' u nedjelju, 10. rujna u 20:10 na RTL-u! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina