Obavijesti

Show

Komentari 433

Striper otvorio dušu: Hrvatice me često dočekaju skroz gole

Striper otvorio dušu: Hrvatice me često dočekaju skroz gole
5

CURE SE SKIDAJU Često me dočekuju gole ili s jako malo odjeće, a vole me jer sam svaki dan u teretani, otkriva nam zagrebački striper Marko Fabricio

VIDEO

Nije dovoljno znati plesati i dobro izgledati. Posao stripera je miks hrabrosti, interakcije s ljudima, pogotovo sa ženama, sposobnost stvaranja atmosfere i zabavljanje publike svojim pokretima, kaže Marko Fabricio .

Umjetničko je to ime zagrebačkog stripera koji kaže da je najpoznatiji striper u Hrvatskoj. On obožava svoj posao jer umjesto njega djevojke koje ga unajme uglavnom završe bez odjeće.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI VIDEO S NAJPOZNATIJIM STRIPEROM U HRVATSKOJ:

Pokretanje videa...

24sata 03:19

- Znao sam na wellnessima odrađivati djevojačke zabave, gdje su sve djevojke završile gole u jacuzziju. Jednom su me sve cure dočekale odjevene u kostime francuskih sobarica, bez donjeg rublja i s prozirnim majicama - kaže Marko, koji nema curu već pet godina, koliko se bavi ovim poslom.

Svakodnevno je u teretani, ali nije mu želja biti body builder, nego se ustrajno usavršava i dorađuje brojne tetovaže kojima šalje poruke svijetu. Također, osobna frizerka Marku pomaže u kreativnom izričaju mijenjajući boje kose i oblike frizura. - Cijene nastupa kreću se od 200 eura i više, ovisi o tome radi li se o djevojačkoj večeri u Zagrebu ili izvan grada. Radim na cijelom Balkanu, a bavim se i go-go plesom u klubovima - kaže Marko.

Dodaje da ima puno upita i od muškaraca . Svi na to gledaju kao na posao iz snova i zanima ih Markov posao. Vjeruju da donosi dobru i brzu zaradu te vjeruju da se radi o prisnoj interakciji sa ženama. On ističe kako je posao stripera spoj izgleda, plesa, pokreta i kostima.

- Mnogi su u zabludi da su svi plesači homoseksualci. U mojem slučaju to nije tako, stoga je moja heteroseksualnost prednost u poslu - govori Fabrizio.

Napominje da nema ništa protiv ljudi drugačije seksualne orijentacije.

- Vjerujem da cure osjete razliku između homoseksualnog i heteroseksualnog plesača. Mislim da im ja mogu dati puno više uzbuđenja nego netko tko ne voli žene - kaže nam Marko.

Uvjeren je da se bavljenje striptizom razlikuje ovisno o tome radi li se o ženi ili muškarcu pa zato, kaže, nikad ne bi bio u vezi sa ženom koja se bavi striptizom. Objašnjava to svojim znanjem o tome što se događa iza kulisa posla kojim se i sam bavi.

Uvijek pokušava zainteresirati žene svojim pristupom.

- Žene me vole i uzbudljiv sam im jer se depiliram, sunčam, njegujem i jer sam utreniran – samouvjereno zaključuje striper.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 433
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael