Obavijesti

Show

Komentari 29

Striptizeta će tužiti J.Lo i film: 'Želim dio od 500 milijuna kn'

Striptizeta će tužiti J.Lo i film: 'Želim dio od 500 milijuna kn'
8

Striptizeta je prije dvije godine priznala krivnju i lidersku ulogu u kriminalnoj ženskoj družini, koja je drogirala i pljačkala bogate njujorške muškarce, a po čemu je i napravljen trenutačno vrlo popularni film

Film 'Prevarantice s Wall Streeta' s Jennifer Lopez (50) u glavnoj ulozi hara kino blagajnama i zarađuje vrlo dobre kritike, a nakon što je zarada prešla 70 milijuna dolara, producentima se javila Samantha Barbash, striptizeta koja je poslužila kao inspiracija za glavnu ulogu. 

Pokretanje videa ...

Samantha je izjavila kako namjerava tužiti producente filma i ići na sud jer je nije dobila pravednu financijsku kompenzaciju. Barbash tvrdi kako je uloga Ramone koju Lopez igra u filmu vjerno preslikana priča njezinog života te da zato ima pravo na naknadu. 

Hustlers Premiere - TIFF 2019

Striptizeta je prije dvije godine priznala krivnju i lidersku ulogu u kriminalnoj ženskoj družini, koja je drogirala i pljačkala bogate njujorške muškarce, a po čemu je i napravljen trenutačno vrlo popularni film s J.Lo, Constance Wu (37) i Cardi B (26).

Jedva obuzdala obline: Nakon 19 godina J.Lo u kultnoj haljini
Jedva obuzdala obline: Nakon 19 godina J.Lo u kultnoj haljini

Latino pjevačica se odmaknula od uobičajenih romantičnih komedija, a dojmljivom ulogom striptizete i kriminalke u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' čak je pokrenula i nagađanja kako će biti nominirana za prestižnu nagradu Oscar. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S RASTOM:

Pokretanje videa ...