Show

Komentari 29

Striptizeta će tužiti J.Lo i film: 'Želim dio od 500 milijuna kn'

Striptizeta će tužiti J.Lo i film: 'Želim dio od 500 milijuna kn'

Striptizeta je prije dvije godine priznala krivnju i lidersku ulogu u kriminalnoj ženskoj družini, koja je drogirala i pljačkala bogate njujorške muškarce, a po čemu je i napravljen trenutačno vrlo popularni film

Film 'Prevarantice s Wall Streeta' s Jennifer Lopez (50) u glavnoj ulozi hara kino blagajnama i zarađuje vrlo dobre kritike, a nakon što je zarada prešla 70 milijuna dolara, producentima se javila Samantha Barbash, striptizeta koja je poslužila kao inspiracija za glavnu ulogu. 

Samantha je izjavila kako namjerava tužiti producente filma i ići na sud jer je nije dobila pravednu financijsku kompenzaciju. Barbash tvrdi kako je uloga Ramone koju Lopez igra u filmu vjerno preslikana priča njezinog života te da zato ima pravo na naknadu. 

Striptizeta je prije dvije godine priznala krivnju i lidersku ulogu u kriminalnoj ženskoj družini, koja je drogirala i pljačkala bogate njujorške muškarce, a po čemu je i napravljen trenutačno vrlo popularni film s J.Lo, Constance Wu (37) i Cardi B (26).

Latino pjevačica se odmaknula od uobičajenih romantičnih komedija, a dojmljivom ulogom striptizete i kriminalke u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' čak je pokrenula i nagađanja kako će biti nominirana za prestižnu nagradu Oscar. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S RASTOM:

Najčitaniji članci