Obavijesti

Show

Komentari 35

Ivan Pažanin dao Filipi i Petri dvicu: 'To ne prolazi kod mene'

Ivan Pažanin dao Filipi i Petri dvicu: 'To ne prolazi kod mene'
3

Filipa i Petra su i nakon drugog dana mentorskog tjedna showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' dobile najlošije ocjene za Željkin zadatak. Zbog stroge ocjene Pažanina, curama prijeti dvoboj

VIDEO

 Filipa i Petra su i nakon drugog dana mentorskog tjedna showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' dobile najlošije ocjene za Željkin zadatak. Ivan Pažanin 'okrenuo' im je dvicu na kuhači zbog nedovršenog jela na kojem je nedostajao karamel od šećera, pa djevojkama opasno prijeti dvoboj. S druge strane, Verica i Dragan samouvjereno vladaju na ljestvici ukupnih bodova.

Djevojkama je, čini se, drugi mentorski tjedan vrlo naporan. Kažu da su za večerašnje nedovršeno jelo krivi umor i mentorica Željka koja je u zadatak dala komplicirano jelo. Tema dana zasigurno je bio karamel od šećera, čiju je pripremu Željka vrlo detaljno objasnila. I dok su pojedini parovi bez problema uspjeli su njegovoj izradi, Filipa i Petra su svoj morale čak dvaput raditi! Naravno, djevojke su zbog manjka vremena pred žiri donijele nedovršeno jelo. Žiri je svoje ocijene prilagodio činjenici da na njihovom tanjuru nije bilo karamela. 

- Nema vađenja jela iz frižidera, predstavljanja nekog poluproizvoda umjesto završnog jela. To ne prolazi kod mene. Od prvog dana imam iste kriterije, bez obzira na šalu i zafrkanciju. Nadam se da sam pravedno strog jer ako jelo nije u potpunosti zgotovljeno, onda je i dvojka previše - objasnio je Pažanin svoj razlog zašto bi Petra i Filipa trebale biti zadovoljne i s njegovom dvojkom na kuhači (ukupno 12 bodova).

Za razliku od sestrični iz Slavonije, najbolje ocijene dobili su Verica i Dragan. Zbog neobjašnjenih razloga poslužili su manju količinu kreme, no bila je toliko ukusna da su im Željka i Špiček dodijelili devetke (ukupno 26 bodova). I ostali parovi su dobili relativno visoke ocijene, no nedovoljno dobro da prestignu bračni par iz Ližnjana na ljestvici ukupnih ocjena.

Sutra Filipa i Petra imaju popravni ispit kod mentora Pažanina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine