Obavijesti

Show

Komentari 97

Studentica Gloria tješi Jerka Leku nakon bračnog brodoloma

Studentica Gloria tješi Jerka Leku nakon bračnog brodoloma
4

Nježno prijateljstvo bivšeg nogometaša i Brođanke navodno nije razlog kraha njegova braka s Ivom. Studentica Gloria voli sport, ali spram nogometa prednost daje odbojci

VIDEO

Već dulje se šuška kako bivša manekenka Iva (28) i bivši nogometni reprezentativac Jerko Leko (36) ne žive zajedno. Kako saznajemo, on se u zadnje vrijeme nalazi s Glorijom Vlajnić (22), studenticom stomatologije.

Nježno prijateljstvo koje traje nekoliko mjeseci navodno nije “kumovalo” krahu braka s Ivom. Atraktivna Brođanka uspješna je studentica i ljubiteljica sporta koja na zagrebačkom Stomatološkom fakultetu voli zaigrati odbojku s kolegama. Šuška se kako Slavonka odnedavno tješi bivšeg nogometaša koji nam nije bio dostupan za komentar.

Problemi Jerka i Ive nastali su kad je ona posumnjala u njegovu vjernost, nakon čega mu je rekla da se iseli iz zagrebačkog stana u kojem su živjeli s dvojicom sinova, Carlosom (5) i Leonom (3). Nekoliko mjeseci su živjeli razdvojeno, pa su se pokušavali pomiriti, no čini se kako je Zagrepčanka ipak skinula skupocjeni vjenčani prsten. U braku su bili pet godina, a vezu su započeli 2008.

Za njihovu ljubav se saznalo kad su ih vidjeli kako se ljube u VIP-u zagrebačkog noćnog kluba. Bila je to, kako tvrde, ljubav na prvi pogled.

- Kad sam ugledao Ivu, bio sam oboren s nogu. Pokušavao sam doći do nje i nakon nekog vremena smo se uspjeli upoznati. Budući da sam tradicionalan tip, ne sviđa mi se kad žena sama prilazi muškarcu - rekao je prije nekoliko godina Leko. Bivša manekenka se nadovezala kako je on veliki romantičar s kojim je na početku veze izmijenila više od milijun poruka i “nabila” telefonskih računa.

Kad se početkom godine počelo šuškati da se rastaju, bivša manekenka je prijateljima to demantirala. Potvrdila je da imaju nesuglasica, no tvrdila je da će sve riješiti. Htjela je izgladiti razmirice između njih zbog sinova. Otkako imaju problema u braku, nisu ih javno komentirali. Jerko je jedino rekao da obiteljske probleme ne želi iznositi javno zbog djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu