Show

Komentari 4

Sudbina čovječanstva u njenim je rukama, hoće li nas spasiti?

Sudbina čovječanstva u njenim je rukama, hoće li nas spasiti?

Prethodni filmovi o poznatoj arheologinji, Lari Croft, ostat će zapamćeni kao djela bez duha, sa samo prosječnom izvedbom Angeline Jolie. Može li nova glumica promijeniti stanje stvari?

Još otkako je prva igra o najpoznatijoj arheologinji dospjela u javnost, posvuda su se vodile rasprave o tome koja glumica je prikladna za ulogu Lare Croft.

Glasovi javnost donekle su umireni jednom kada je Angelina Jolie preuzela ulogu, no nakon što je film došao u kina, govorkanja su ponovno krenula. Glumica je možda svoj posao odradila korektno, no ipak je malo tko ostao impresioniran tom ulogom, kao i filmovima.

Nepravdu nam dolazi ispraviti mlada Alicia Vikander, koja već nekoliko godina posve sposobno pokazuje kako je glumica od pravog kalibra. U najnovijem izdanju priče o ovoj 'arheologinji', pratimo i dalje nasljednicu velikog poslovnog carstva, koja radije bira biti dostavljačica u Londonu i obična studentica, no 'obična bogatašica'. Njene akrobatske vještine te umješnost u pucanju još nisu došle do izražaja, kada se Lara uplete u misterij oko smrti svojeg oca.

Na misterioznom otok blizu obale Japana, gdje je blizu jedne grobnice njen otac posljednji put viđen, odvit će se događaji koji će Laru od osobe bez cilja pretvoriti u visokomotiviranu pljačkašicu grobova te spasiteljicu svijeta.

Film režira Roar Uthaug, a uz Vikander ćemo u glavnim ulogama vidjeti i Dominica Westa, Waltona Gogginsa te Daniela Wua. 'Tomb Raider' bi se u kinima trebao pojaviti 16. ožujka 2018. godine.

Najčitaniji članci