Obavijesti

Show

Komentari 13

Šuker zavodio Majoli, a Bastian ostavio manekenku zbog Ane...

Šuker zavodio Majoli, a Bastian ostavio manekenku zbog Ane...
17

Odnedavno se povezuje i tenisačicu Vekić i nogometaša Petkovića, ali on na to nije imao komentara. Ipak, saznali smo da se par druži te da se zadnjih nekoliko tjedana učestalo dopisuju

VIDEO

Nogometaš Bruno Petković (25) i tenisačica Donna Vekić (23) viđeni su početkom tjedna kako se opuštaju na adventu u Bogovićevoj ulici u Zagrebu. Je li to samo slučajan susret ili se rodila ljubav, Petković nam ne otkriva.

Doznajemo kako se Donna i Bruno druže i dopisuju zadnjih nekoliko tjedana. Hoće li se simpatije izroditi u nešto ozbiljnije, ipak je prerano prognozirati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:24

Vekić trenutno naporno trenira u Monte Carlu, a u novu tenisku godinu ući će kao 19. tenisačica svijeta.

2019 Off Season Preparation, Tennis, Monte Carlo, Monaco, Dec 6

Na hrvatskoj sceni bilo je nekoliko nogometno-teniskih parova, ali i na stranoj. Tako je bivši hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker (51) zaveo proslavljenu tenisačicu Ivu Majoli (42).

Zajedno su dolazili na evente, uvijek su bili veseli i nasmijani, ali rijetko su kad novinari od njih uspjeli 'izvući' izjave. Šuker je bio na glasu kao veliki zavodnik pa je, nakon što su ga prestali povezivati s tenisačicom Majoli, bio u nekoliko veza. Ipak još uvijek se nije trajno skrasio...

Nogometaš Bastian Schweinsteiger (35) ljubio je manekenku Sarah Brandner (31), ali je nakon dugih sedam godina veze, za koju su mnogi očekivali da će okruniti brakom, Bastian ipak to prekinuo zato što je upoznao novu djevojku kojoj nije uspio odoljeti. Radi se o srpskoj tenisačici Ani Ivanović (32) koju su mediji optužili da je glavna i odgovorna za prekid Bastiana i Sarah.

Manchester Utd and Germany National team player Bastian Schweinsteiger ties the know with his fiancee

S njom je bio u vezi sedam godina, a za Anu je u svega nekoliko mjeseci spoznao da je 'ona ta'. Stoga joj je kupio dijamantni prsten i zaprosio je na večeri u Njemačkoj. Upoznao je i Aninu obitelj u Srbiji, a vjenčali su se 2016. u Veneciji. Par ima dvoje djece, sinove Stefana i Luku

Bastian Schweinsteiger and Ana Ivanovic Sighting - Cheshire

U ljubavi su i bivši napadač Villarreala Jozy Altidore (30), koji trenutačno igra za Toronto i 25. tenisačica svijeta Sloane Stephens (26) i osvajačica US Opena 2017. godine.

Prijatelji od djetinjstva, Jozy i Sloane zaručili su se krajem travnja i sretnu vijest podijelili s obožavateljima. Na društvenim mrežama Sloane neprestano objavljuje fotografije na kojima je zagrljena sa svojim zaručnikom i upućuje mu ljubavne poruke. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

21:06

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju