Show

Komentari 17

Šumadinac se oporavlja: 'Imao je napad panike, boji se vode'

Šumadinac se oporavlja: 'Imao je napad panike, boji se vode'

Vidjela sam da mu je pozlilo i baš sam se uplašila, jer on ima problem sa srcem. Uplašila sam se da mu se nešto nije dogodilo. Međutim, čula sam da je sada dobro, kaže Zokijeva sestra

Internet senzaciji Zoranu Šumadincu, pozlilo je u srpskom reality showu 'Zadruga' zbog čega je prevezen u bolnicu 'Bežanijska kosa'. Doživio je napad panike te su ga hitno odveli iz realityja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vidjela sam da mu je pozlilo i baš sam se uplašila, jer on ima problem sa srcem. Uplašila sam se da mu se nešto nije dogodilo. Međutim, čula sam da je sada dobro. Ipak je to za sestru vrlo teško - rekla je Zokijeva sestra Nataša za Blic

U nedjelju su natjecatelji showa dobili zadatak koju su trebali odraditi u bazenu, a Šumadinac ga nije odbio, već se potrudio koliko je mogao. Međutim, nitko nije znao da on ima veliki strah od vode, što nije prijavio ni produkciji ni Leposlavi. Nakon što je odradio zadatak, počeo se tresti, a ukućani su se okupili oko njega. Također, od produkcije je prešutio i kako je prije nekoliko godina operirao zaliske srca.

Vratit će se u show nakon što prođe sve potrebne pretrage te kada liječnici potvrde da je njegovo zdravlje stabilno.

Prije ulaska u treću sezonu 'Zadruge', Šumadinac je najavio da će zavesti sve starlete, ali i da će živcirati ostale natjecatelje pa su mu potrebni zaštitari. 

Šumadinac je poznat po pjesmi 'Autotune', koja na YouTubeu broji 15 milijuna pregleda. Osim što se bavi pjevanjem, Zoki se predstavlja i kao ezoteričar i parapsiholog. Ljude, kako kaže, liječi magijom, čisti im aure i predviđa budućnost, a te moći donijele su mu, tvrdi, njegove tri kliničke smrti koje je preživio.

- Poslije treće kome postao je vidovit. Poslije prve bio je još jednom u komi i meni je tada otkrio da mu javljaju neke stvari, ali da to ne smije reći mami zbog njenog stanja. Majka nam je srčani bolesnik i bojao se da će joj pogoršati stanje - ispričala je Zokijeva sestra.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci