Obavijesti

Show

Komentari 28

Šumadinac u suzama: 'Srce mi poskoči kad ju vidim, volim ju'

Šumadinac u suzama: 'Srce mi poskoči kad ju vidim, volim ju'
6

Bježi od mene, rekla je Miljana Kulić, koja nije oduševljena što se Zoran 'zagrijao' za nju. Inače, prije ulaska u treću sezonu 'Zadruge', Šumadinac je najavio da će zavesti sve starlete

Internet senzacija Zoran Šumadinac, poznat po pjesmi 'Autotune', ušao je u srpski reality show 'Zadruga'. Već u prvih nekoliko dana Zoki se zaljubio, i to u Miljanu Kulić koja se u 'Zadruzi' već udomaćila. Fasciniran je njezinim izgledom i kaže da će se potruditi da između njih bude nešto.

- Jao, jako mi se sviđa Miljana! Ona je najbolja riba u kući i srce mi poskoči kad ju vidim. Po cijelu noć je privlačim u svoj krevet. Shvatio sam da je volim - rekao je javno Zoki pred svim cimerima vile 'Zadruge', a potom se obratio i Miljani kojoj se baš i nisu svidjele njegove riječi.

Miljanu je uplašilo što je Zoran astrolog i što je provjerio poklapaju li im se horoskopi.

- Osjećam neku čudnu energiju. Mislim da mi bacaš crnu magiju. Bježi od mene - rekla mu je Kulić. Prije ulaska u treću sezonu 'Zadruge', Šumadinac je najavio da će zavesti sve starlete, ali i da će živcirati ostale natjecatelje pa su mu potrebni zaštitari. 

Inače, Zoran je pjesmu 'Autotune' pjevao i pred zagrebačkom publikom. Nastupio je početkom veljače u klubu Ritz. 

- Drago mi je što me publika i u Zagrebu voli i cijeni. Nastupam u Hrvatskoj barem dva puta godišnje i atmosfera je uvijek odlična. Napravimo show - ističe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...