Obavijesti

Show

Komentari 4

'Superman' dobio glavnu ulogu u nadolazećoj Netflixovoj seriji

'Superman' dobio glavnu ulogu u nadolazećoj Netflixovoj seriji
5

Nakon nekoliko mjeseci potrage, napokon smo saznali tko će odglumiti Geralt od Rivije, to jest Witchera. U pitanju je engleski glumac Henry Cavill, kojeg smo gledali kao Supermana

VIDEO

Praktički najbitnija producentska kuća današnjice, Netflix, započela je produkciju fantastične serije bazirane na serijalu knjiga 'The Witcher', poljskog autora Andrzeja Sapkowskog.

A nakon nekoliko mjeseci potrage, napokon smo saznali tko će odglumiti Geralta od Rivije, to jest Witchera. U pitanju je engleski glumac Henry Cavill, kojeg smo u prethodnih par godina mogli vidjeti u ulozi Supermana kao i u ulozi negativca ove godine u šestoj 'Nemogućoj misiji'.

Cavilla smo u nekoj televizijskoj ulozi posljednji put vidjeli 2010. kada je nastupio u Showtimeovoj seriji 'The Tudors'. Premda već sada ima 'otrovnih' jezika koji su ustvrdili kako je Cavill neprikladan jer ne odgovara niti građom niti izgledom, čini nam se da su to marginalni problemi koje se danas bez ikakvog problema riješi kako vježbanjem tako i s malo šminke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Serija će vjerojatno pratiti neke od prvih knjiga, u kojima se Geralt od Rivije, samotni lovac na čudovišta, bori s pronalaskom svojeg mjesta u svijetu. Sudba uto uskače u igru i upućuje ga u pravcu moćne čarobnice, mlade princeze i opasnog kulta te zavjere da se dozove kraj svijeta.

Sama saga o 'The Witcher'-u počela je kao serijal poljskog autora Andrzeja Sapkowskog tijekom 1980.-ih. No pravu popularnost serijal je dobio nakon što je poljska tvrtka CD Projekt RED objavila istoimene igre smještene u Witcherov svijet.

Lauren Hissrich odgovorna je za produkciju i scenarij serije. Ta autorica je prije radila na serijama 'Daredevil' te 'The Defenders', tako da zna već kako se produciraju serije prema literarnim predlošcima, a o svojem radu redovno je slala malena 'izvješća' putem Twittera.

Točan datum dolaska serije još uvijek nije objavljen.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode