Obavijesti

Show

Komentari 13

Supertalent: Mali bubnjar Lenny (4) oduševio publiku

Supertalent: Mali bubnjar Lenny (4) oduševio publiku
8

Lenny je bubnjeve dobio s tri godine, a do onda je lupao po kantama. Mlada mama Tanja Marić (20) plakala je na pozornici nakon svog nastupa

VIDEO

U četvrtom Supertalentu publici je prvi oduzeo dah mali Lenny Damjanić koji rastura bubnjeve 'kao veliki'. Nastupio je sa ocem Dejanom (28), koji je svirao gitaru. Lenny voli AC/DC i Michaela Jacksona, poput kojeg želi biti. Da su Lennyju predodređene velike stvari možda je nagovijestilo i njegovo rođenje, naime rođen je 25.05.2005. u pet sati na petom katu bolnice.
- Zvijezda je rođena - rekao je Merlić, a žiri se oduševio i jednoglasno su ga pustili dalje. Igor Mešin tražio je Lennyja autogram na izlasku, ali kako dečko još ne zna pisati, samo mu je našarao neke znakove. Tanja Marić ima tek 20 godina, a već ima dva sina. Prekrasno je otpjevala pjesmu Mariah Carey, a nakon što je vidjela da je osvojila žiri, počela je plakati. Suze su bile radosnice, a Merlić joj je galantno donio papirnate maramice.
- Ti si ono nešto što mi tražimo u glazbi u ovom showu - kazala joj je Nina, a Enis je dodao da se pokazala u najboljem svjetlu.
Dubravka Merlića očarao je iluzionist i hipnotizer Josip Ciganović (41) iz Đakova. On je svoju djevojku i pomoćnicu, Danijelu Polovinu (28), zatvorio u kutiju i onda ju 'izbo' mačevima. Dobili su tri 'Da' i veliki pljesak publike, a Enis se pitao 'U čemu je fol?'. Upečatljiv nastup imao je i 20-godišnji Vjekoslav Didović koji je plesao trbušni ples. U zlatnim hlačama i plaštu sa crnom mrežastom majicom bio je uistinu 'prizor za pamćenje'. Međutim, bio je jako dobar oduševio žiri, a Nina je priznala da joj je to bilo prvi put da vidi muškarca kako pleše trbušni ples. Pohvalila ga je da je bolji od mnogih žena. Da ima glas kao slavuj pokazala je Mirta Krsnik (11). Djevojčica je pjevala pjesmu od Norah Jones 'Turn Me On' i bila je toliko dobra da je cijeli žiri ustao kako bi joj zapljeskali na kraju.
- Bilo je predivno, bolje od Norah. Hvala ti što si s nama - kazao joj je Dubravko Merlić.
Ninu je ostavila bez riječi, a Enis joj je rekao kako je fantastična te da djeluje kao da je s druge planete. 

DUHOVNA GLAZBA, KLAPA I ŽONGLIRANJE BOCAMA
Klapa Motovun izvela je pjesmu Tonyja Cetinskog 'Blago onom tko te ima'. Jednoglasno su prošli dalje, a Nina im je kazala da bi ih i ona angažirala na koncertima. Dalje su prošle i Maksimirske mažoretkinje koje dolaze iz doma za starije i nemoćne iz Maksimira. Grupa 'Plamen božje ljubavi' bavi se duhovnom glazbom i dolaze iz Slavonskog broda. Enis im je kazao da u showu nije još bilo nekoga poput njih te da su definitivno potrebni Supertalentu. Publiku i žiri oduševio je 22-godišnji Dušan Janjatović, koji je po zanimanju konobar. Žonglirao je bocama, a u šali je kazao da je tijekom vježbe slomio tek njih nekolicinu - samo jedan vagon. Na kraju je nastupila i plesna grupa Flashdance Unit iz Rijeke. Članovi imaju od 15 do 35 godina i bili su toliko impresivni da ih je žiri bez razmišjlanja pustio dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album