Obavijesti

Show

Komentari 5

Supertalent: Nakon plesa moraju kod kiropraktičara

Supertalent:  Nakon plesa moraju kod kiropraktičara
4

Članovi skupine Redikuli sa Šolte skidaju se na pozornici. Njihovim supružnicima to ne smeta. Na putovanjima obavezno nose gitare i hladnjake

VIDEO

Babica, kućanica, kapetan, šef pošte, slikar i umirovljenici sa Šolte spojili su ples, pjevanje i zabavu. Redikuli su nastali prije deset godina, a 11 članova iz svih mjesta na Šolti subotom se okupljaju na probama. Nastupaju u Hrvatskoj i inozemstvu. Prošle godine bili su gosti u Beču. Izveli su balet uz glazbu “Na lijepom plavom Dunavu”.
- Najteže je našem baletanu Midi. Sve nas mora podignuti, a najteža je balerina Vice, ima 150 kilograma. Poslije toga ide kiropraktičaru - kaže Silvana Novaković, čiji muž nije ljubomoran zbog razodjevanja na pozornici.
- Partneri su uz nas bez obzira što smo obnaženi. Vole naše guze - smije se Silvana. Redikuli prije nastupa imaju probavne smetnje zbog, kako kažu, pozitivne treme.
- Volimo zabavljati ljude, ali i mi se na putovanjima zabavljamo. Obavezni su gitara i hladnjak pun hrane - zaključuje Silvana.
Gabriela Hrženjak (11) pjeva od četvrte godine. Susjedu su, kaže, naviknuli na zvuk klavira i pjesme iz njezine kuće. Uzori su joj Zorica Kondža i Vanna, a od stranih Christina Aguilera, Celin Dion i Beyonce.
- S nestrpljenjem sam čekala nastup. Skočila sam od sreće i vrisnula te probudila dvogodišnji sestru kad su mi rekli da nastupam u petak - rekla je Gabriela, koju dečki iz razreda zafrkavaju jer su ljubomorni.
Mirta Krsnik (11) iz Pazina nastupala je na brojnim dječjim festivalima u Hrvatskoj, ali i u Poljskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini. Omiljene pjevačice su joj Diana Krall, Beyonce i Alicia Keys. Kad ne pjeva i svira, Mirta se brine o kućnom ljubimcu, kornjači Kiki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina