Obavijesti

Show

Komentari 34

Supertalent: Publiku i žiri oduševio 'klavir koji pleše'

Supertalent: Publiku i žiri oduševio 'klavir koji pleše'
12

Osim fenomenalne plesne grupe, vidjeli smo dvije djevojčice 'zlatnog glasa' te Patriciju Delić (7), koja je trbušnim plesom oduševila Ninu Badrić

VIDEO

Atomic Dance Factory ostavili su svojim plesom bez daha i publiku i žiri. Dubravko, Nina i Enis ustali su i počeli im pljeskati već u prvim sekundama izvedbe. 'Maestro Luka' na pozornici se pojavio u fraku i počeo 'stiskati' tipke, plesače obučene u crne i bijele kombinezone, u ritmu Beyonceine pjesme 'Hello'. Koreografijom i kvalitetom izvedbe natjerali su sve u dvorani da ustanu i dugo im plješću. Merlić je kazao kako je upravo vidio nešto nevjerojatno lijepo te da su ga svojim plesom odveli u neki drugi svijet. Nina je bila šokirana i priznala je da ne bi vjerovala da joj je netko kazao kako u istom gradu kao i ona žive takvi umjetnici. Orijentalna plesačica Ana Milošević (33) također je imala upečatljiv nastup. Na pozornicu je došla s malom torbom koju je stavila na pod i počela plesati. U jednom trenutku iz torbe je izvadila zmiju i stavila ju na sebe. Nina je poskočila na stolici i sakrila se iza Enisa. Ana se nije smela i nastavila je plesati sa zmijom koja se izvijala po njoj. Žiri je na kraju priznao da su oduševljeni plesnim umijećem, iako se nikom nije svidjela zmija. Impresivan nastup imale su i Ana Uršula Najev (12), čije je pjevanje Ninu ostavila bez riječi i oduševilo Merlića, te 11-godišnja Gabrijela čije je pjevanje cijeli žiri ocijenio s odličnim.

MALA PATRICIJA ODUŠEVILA JE I ESMU REDŽEPOVU
Patricija Delić (7) ove jeseni krenula je u osnovnu školu, no nakon nastave trči na trening trbušnog plesa. Djevojčica sa zagrebačke Peščenice prve plesne korake naučila je u obitelji kao trogodišnjakinja. Naoko sramežljiva, postaje druga osoba čim se upale svjetla pozornice.
- Iako je još mala, 20-ak puta na godinu nastupa na televiziji. Najdraža joj je tradicionalna romska glazba, no u sekundi svlada i korake hip-hopa - kazao je Renato Zahirović (18), koji je s nećakinjom nastupio u “Supertalentu”. Renato je profesionalni instruktor trbušnog plesa u Kulturnom centru Peščenica i udruzi Romska noć. Egzotične pokrete učio je kao šestogodišnjak od instruktorice iz Bugarske. Kaže kako Romi tradicionalno nose glazbu u krvi, a sve djevojčice plešu od malih nogu.
- S Patricijom treniram svaki drugi dan, katkad plešemo do četiri sata u komadu. Ples nam je najdraži hobi. Kod nas nikad nije dosadno, cijelo se susjedstvo zna spontano okupiti pa zajedno plešemo - objašnjava Renato. Djevojčice više treniraju jer su njihovi pokreti kompliciraniji. Više njišu kukovima i imaju sedam koraka, a muškarci samo pet. Patricijino plesno umijeće vidio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Esma Redžepova, makedonska pjevačica romske glazbe, htjela je da Patricija pleše u njezinu spotu, no Renato kaže kako malena još treba vježbati za takav veliki nastup. Uz ples ima još jednu ljubav.
- Jednog dana htjela bih biti profesionalna košarkašica - otkrila je skromna djevojčica. Njezin nastup na “Supertalentu”, koji neodoljivo podsjeća na Shakiru, osobito se svidio Nini Badrić.
- Mnoge starije djevojke, koje godinama plešu, ne mogu svladati korake ili ih uhvati trema i panika prije javnog nastupa, no Patricija se potpuno oslobodi čim čuje glazbu i onda ju je teško maknuti s pozornice, prava je zvijezda - kroza smijeh kazao je ponosni učitelj Renato.

OSVOJILA ČOKOLADU OD 1,8 METARA
Patricija svake godine nastupa na obilježavanju Svjetskog dana Roma. U najljepšem sjećanju ostala joj je nagrada za prvo mjesto u plesnom natjecanju kad je dobila čokoladu dugu čak 180 centimetara. Malena plesačica obožava učiti engleski jezik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija