Show

Komentari 27

Suprug Pamele Anderson: 'Ja već 35 godina želim samo nju'

Suprug Pamele Anderson: 'Ja već 35 godina želim samo nju'

Sa svojim pratiteljima podijelila je njihovu zajedničku fotografiju kada su 'dejtali' još osamdesetih godina.U opis fotografije napisala je 'Pamela Peters', sugerirajući kako će službeno promijeniti prezime

Glumica i nekadašnja Playboyeva zečica Pamela Anderson (52) u tajnoj ceremoniji u Malibuu udala se za filmskog mogula Jona Petersa (74). Par je sada na medenom mjesecu, piše Metro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Samo nekoliko dana prije Pamela je na društvenim mrežama podijelila prvu fotografiju s novopečenim suprugom. Sa svojim pratiteljima podijelila je njihovu zajedničku fotografiju kada su 'dejtali' još osamdesetih godina.U opis fotografije napisala je 'Pamela Peters', sugerirajući kako će službeno promijeniti prezime.

- Svugdje su prekrasne djevojke. Mogao bih birati, ali ja već 35 godina želim samo Pamelu. Ona me inspirira. Štitim je i tretiram onako kako ona to zaslužuje - rekao je Jon u intervjuu za Hollywood Reporter.

Pamelin sin, Brandon Thomas Lee (23) priznao je kako je izuzetno sretan zbog novog braka svoje mame.

- Poznaju se više od 35 godina i želim im sreću u sljedećem poglavlju zajedničkog života. Podržavam ih i uzbuđen sam što ću upoznati ostatak Jonove obitelji - rekao je. 

Anderson je pred oltarom bila četiri puta ranije. Rokeri Tommy Lee (57) i Kid Rock (49) nisu se pokazali kao pravi izbor za Pamelu, a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila čak dvaput. 

Posljednja javnosti poznata veza nekadašnjeg seks simbola bila je ona s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (34), a nisu se rastali u dobrim okolnostima. Uz medijsko prepucavanje, pri čemu je Pamela nogometaša okarakterizirala nasilnim sociopatom, manipulatorom i čudovištem, a on nju lažljivicom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

Najčitaniji članci