Obavijesti

Show

Komentari 8

Supruga glumca Firtha tuži bivšeg ljubavnika za uhođenje

Supruga glumca Firtha tuži bivšeg ljubavnika za uhođenje
17

Jučer su se Marco Brancaccia i Livija Giuggioli s odvjetničkim timovima pojavili na zatvorenom saslušanju na sudu u Rimu, a sudac je naložio da oboje ponovno dođu na saslušanje u lipnju

VIDEO

Marco Brancaccia (55) je jučer na sudu u Rimu optužen zbog uznemiravanja i uhođenja Livije Giuggioli (48), supruge oskarovca Colina Firtha (57). Livija je s talijanskim novinarom Brancacciom, inače prijateljem iz djetinjstva, imala izvanbračnu aferu između 2015. i 2016. kad su se ona i Firth nakratko razišli, a detalji veze producentice i talijanskog novinara su u javnost 'procurili' prije otprilike dva mjeseca.

The Mercy UK Film Premiere London

Brancaccia i Livija pojavili su se odvojeno s odvjetničkim timovima na zatvorenom saslušanju, a sudac je naložio da oboje ponovno dođu na saslušanje u lipnju kada će ustvrditi drži li se novinar podalje od bivše ljubavnice i njezinog supruga, multimilijardera Firtha. 

Pixsell

Livija je optužbu protiv novinara podnijela već prošle godine, a do danas su policija i tužiteljstvo otkrivali ima li razloga da sud prihvati optužbu za uznemiravanje i uhođenje Colinove supruge.

The Mercy Premiere - London

Prema izvoru američkog The Timesa, sud u Rimu je odlučio prihvatiti Lidijinu optužbu jer je policija u mobitelu talijanskog novinara pronašla poruke i mailove koji potvrđuju navode o uznemiravanju producenticu, ali i njezinog supruga, glumca Firtha.  

Pixsell

Ako ga talijanski sud proglasi krivim, Brancaccia može dobiti i pet godina zatvora, a talijanska tužiteljica je ovim povodom rekla kako 'se nada da će novinar završiti u zatvoru, te da njezina klijentica ima i više nego dovoljno dokaza protiv njega'.

Colin Firth je oprostio supruzi: 'Žao mi je njezinog ljubavnika'
Colin Firth je oprostio supruzi: 'Žao mi je njezinog ljubavnika'

- Da nemamo dovoljno dokaza ne bismo ni tražili da slučaj dođe do suda već bi se s Brancacciom pokušali dogovoriti van suda, no to nije opcija - zaključila je tužiteljica Maria Monteleone.

I dok Talijan na sudu pokušava dokazati da su optužbe njegove bivše ljubavnice neutemeljene, Firth je slučaj odbio komentirati. 

Suprugu Colina Firtha progoni manijak: 'Bojim se, prijeti nam'
Suprugu Colina Firtha progoni manijak: 'Bojim se, prijeti nam'

Bliži prijatelji bračnog para su još prije dva mjeseca komentirali kako ih je začudila Lidijina izvanbračna veza, kao i činjenica da je bračni par uopće imao probleme. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin