Obavijesti

Show

Komentari 13

Supruga mu glumila učiteljicu: Čilić se vratio u školske klupe

Supruga mu glumila učiteljicu: Čilić se vratio u školske klupe
9

Tenisač Čilić otkrio je da je u školi najviše volio, mnogima najomraženiji predmet, matematiku. Dodao je da je Kristina najbolja profesorica ikad, te da mu je dala peticu iz zalaganja

VIDEO

Tenisač Marin Čilić (29), nakon što je vrlo brzo završio svoj nastup na 'Wimbledonu', teniske terene zamijenio je odmorom na Korčuli. Već nekoliko dana uživa u ljepotama otoka sa suprugom, Dubrovkinjom Kristinom Milković (25). Iako je na odmoru, Marin se ne može odvojiti od teniskog reketa. U blizini je pronašao teren gdje je odradio kratki trening. 

Posjetio je i umjetničku galeriju na otočiću Vrniku gdje se vratio u školske klupe, dok je njegova supruga glumila učiteljicu. U komentarima je otkrio da je u školi najviše volio, mnogima najomraženiji predmet, matematiku. Dodao je da je Kristina najbolja profesorica ikad, te da mu je dala peticu iz zalaganja. 

- Marin je najbolji učenik u razredu - našalila se Kristina.

Kao i većina Hrvata, Marin je pratio Svjetsko prvenstvo. Finalnu utakmicu 'vatrenih' protiv Francuske gledao je u klubu kraj mora. U navijačkoj atmosferi proslavio je zajedno s društvom 'srebrno zlato' naših reprezentativaca. 

- Hvala vam što se dali sve od sebe. Vi ste naši pobjednici - komentirao je tenisač nakon utakmice. 

Marin i Kristina vjenčali su se u travnju u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se na ceremoniju dovezi u bijelim Teslinim električnim automobilima. Najbolji hrvatski tenisač je psihologinju i politologinju upoznao 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa. 

Čilić je izgradio izvanrednu karijeru. Osvojio je US Open 2014., te je igrao u finalu 'Wimbledona' 2017. i 'Australian Opena' 2018. Sudjelovao je i 2016. u finalu 'Davis Cupa', a njegov najveći uspjeh se dogodio krajem siječnja 2018. kada se plasirao na treće mjesto na ATP listi.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu